Apărătoare laterală pentru pătuț

Apărătoare laterală pentru pătuț

1

Fiecare mamă își dorește pentru copilașul ei, cel mai mare confort posibil. Prin urmare, la Takoy am pregătit o colecție de panouri din bumbac pentru producerea rapidă și ușoară a apărătorilor laterali pentru pătuț.

Apărătoarele laterale practice și frumoase pentru pătuț au mai multe avantaje. Nu doar că protejează bebelușul de curenți ci și de impactul loviturilor de marginile pătuțului, dar oferă copilului o senzație de confort și siguranță. Într-o procedură scurtă, vă vom arăta cum să coaseți un astfel de apărător lateral pentru pătuț.

 

Vom avea nevoie de:

2

 

1. Decupăm părțile apătătorului pătuț conform liniilor marcate.

3

2. Așezăm părțile decupate ale apărătporului de pătuț pe bumbac, pe care o vom folosi pentru partea din spate a apărătorului de pătuț. Vom decupa apoi piesele.

4

5

 

3. Așezăm pe vatelină părțile apărătorului de pătuț, le prindem împreună cu bolduri și le decupăm.

6

7

 

4. Tăiem panglicile (aprox. 60 cm lungime), pe care le vom coase pe marginile apărătorului pentru pătuț.

8

 

5. Îndoim panglica în jumătate și o prindem cu bolduri în colțul piesei, la 2 cm de la marginea superioară, pliul este paralel cu marginea apărătorului pentru pătuț. În mod similar, tot la 2 cm prindem cu bolduri și panglica de pe marginea laterală.

9

10

11

 

6. Coasem panglicile pe apărătorul pentru pătuț.

12

13

 

7. Prindem cu bolduri partea din față a apărătorului pe vatelină și le coasem împreună la 0,5 cm. 14

15

16

 

 

8. Așezăm partea din spate a apărătorului pe partea pregătită cu părțile față în față, le prindem și apoi le coasem împreună, lăsând orificiul pentru a putea întoarce apărătorul. Avem grijă să nu prindem panglicile în cusătură.

17

18

 

9. Tăiem colțurile și întoarcem apărătoarea pentru pătuț prin partea necusută spre partea din față.

19

20

 

21

 

10. Îndoim orificiul deschiderii spre interior și prindem cu bolduri piesele împreună. Coasem orificiul aproape de margine.

22

23

24

Procedăm în același mod cu celelalte părți ale apărătorului pentru pătuț. Puteți personaliza plasarea panglicilor după bunul plac.

25



Așa cu ușurință poți realiza o apărătoare împreună cu Takoy.

26

27

 

SFAT: dacă nu dorești să ai un apărător pentru pătuț compus din trei piese, în ansamblu, o poți rezolva prin simpla coasere a pieselor împreună la marginile laterale după tăierea acestora. Acest lucru se aplică tuturor straturilor de apărători pentru pătuț- pentru partea din față, interior (vatelină) și a părții din spate. În continuare poți continua conform instrucțiunilor noastre.