Foarfece pentru broderie de 9 cm

În stoc mai mult de 50,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
25,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-11038
Lungimea: 9 cm

Foarfece pentru broderie: Tăiere precisă la brodare.

Vă prezentăm un instrument pentru fiecare iubitor de broderie - foarfeca noastră de broderie. Proiectată cu supraveghere expertă și cu calitatea pe care o așteptați de la magazinul nostru online, cu articole de mercerie și țesături de design.

Principalele avantaje și caracteristici:

Un ajutor de neînlocuit: Această foarfecă este esențială atât pentru broderia la mașină, cât și pentru broderia manuală. Aceasta permite tăierea rapidă și precisă a aței care iese în evidență după broderie, oferind lucrărilor dvs., un aspect perfect, fără ațe proeminente.

Funcționalitate ridicată: foarfeca noastră de broderie este proiectată pentru a asigura tăierea precisă a aței, fără a deteriora materialul, asigurând că proiectele dvs., brodate vor arăta întotdeauna profesional.

Durată lungă de viață: Dacă veți utiliza această foarfecă exclusiv pentru țesături, veți asigura o durată lungă de viață și o tăietură ascuțită. Vă recomandăm insistent să nu folosiți foarfece de croitorie pe hârtie, deoarece nu va mai fi așa de ascuțită se va deteriora repede.

În magazinul nostru online, veți găsi nu numai țesături exclusive de design la metru, pe care le proiectăm și le imprimăm noi înșine, ci și instrumente de înaltă calitate, precum ar fi aceste foarfece de brodat. Investiți în calitate și asigurați-vă perfecțiunea în proiectele dvs., de broderie!

Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: