Panou cu croială săculeț pentru gustări utilaje de construcții

În stoc 34,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
18,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13407

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 100 % poliester
Greutate: 200 g/m2 ± 5 %
Dimensiune Panou: 36x53cm ± 5cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.

Pentru a coase veți avea nevoie de:
fermoar velcro (pluș + cârlig) - 0,2 m

Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final

In oferta noastră veți găsi panouri cu croială și grafică originală pentru un săculeț de gustare stilat, care nu trebuie sa lipseasca din nici o geantă de școală. Vă economisim timp și simplificăm coaserea - un panou cu o croială pentru un săculeț de gustări este ideal pentru cei începători, doar decupați și coaseți. Nu uitați să cumpărați un fermoar Velcro din oferta noastră. Proiectăm, croim și imprimăm direct în Takoy.
Săculețul pentru gustări este realizat din material poliester de înaltă calitate și este tipic pentru impermeabilitatea parțială și rezistența la uzură. Datorită coaserii unui săculeț pentru gustări, economisiți bani - nu veți avea nevoie de multe pungi din plastic.
Săculețul pentru gustări are dimensiunea optimă. Dimensiunile sale compacte sunt ideale la o gustare pentru micuții noștri școlari, iar închiderea prin fermoar velcro este nu doar estetică, ci și foarte practică. Deoarece echipamentul pentru un școlar nu constă doar dintr-un săculeț pentru gustări, am creat un set care conține tot ce nu trebuie să lipsească la începutul băncilor școlare. Săculețul pentru gustări, rucsacul sport și pelerina de ploaie în design identic.
În excursie sau la școală - cu un săculeț pentru gustări stilat de la Takoy, copilul dvs., va avea mereu mâncarea la îndemână.

Cum să coși un săculeț pentru gustări dintr-un panou: Am pregătit o procedură foto și un tutorial video pentru produsul dat, care vă va ghida de la primul până la ultimul pas. Vă recomandăm să folosiți un ac universal pentru coaserea obișnuită cu o grosime de la 75 până la 90, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Alegeți din oferta noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană.


CUM SĂ COASEȚI UN SĂCULEȚ PENTRU GUSTĂRI

CUM SĂ COASEȚI UN SĂCULEȚ PENTRU GUSTĂRI
Inspirație pentru cusut puteți găsi în video.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: