Panou cu croială pelerină de ploaie pentru copii Iris utilaje de construcții 116 - 140

În stoc 2,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
65,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13393

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 100 % poliester
Greutate: 65 g/m2 ± 5 %
Dimensiune Panou: 150x165 ± 5cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.

1 - piesa din față
2 - piesa din spate
3 - glugă
4 - vizieră/chipiu
5 - buzunarul din față
6 - placheta de nasturi sau fermoar
7 - bezetul glugii
8 - clapetă de buzunar
9 - partea de strângere la mâneci
10 - buclă

F - lungimea piesei din spate
E1 - lungimea piesei din față + suport glugă
I - lungime mânecă + lungimea de la umăr
W - lățime

Pentru a coase veți avea nevoie de:
bandă elastică rotundă (pentru manșete) - 1,1 m
fermoar velcro (cârlig + pluș) - 0,25 m
bandă elastică rotundă (pentru glugă) - 0,8m

Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final.

O gamă largă de panouri cu o croială pentru o pelerină de ploaie la copii, cu grafică de autor din material fâș impermeabil. Croiala este imprimata direct pe țesătură - trebuie doar să decupați și să coaseți, potrivit chiar și pentru cei începători. Am creat o croială originală pentru o pelerină de ploaie „în creștere”. Dimensiunea reglabilă este una dintre caracteristicile principale ale așa-numitului nostru model în creștere. Imprimăm panoul cu croială de design pentru o pelerină de ploaie impermeabilă direct în Takoy. Țesătura fâș impermeabilă Light este o țesătură ușoară cu 65g/m2 cu un strat dublu de ceară, datorită căruia are proprietăți impermeabile.

Am creat panouri cu croială pentru o pelerină de ploaie în 3 grupe de mărimi. Fiecare grup acoperă 5 mărimi. Îl numim un model în creștere tocmai datorită flexibilității sale. Mânecile pelerinei de ploaie pot fi ajustate variabil după cum este necesar datorită benzilor elastice. Prin urmare, nu uitați să aruncați o privire la tabelele noastre de mărimi și înainte de a cumpăra un panou, verificați dimensiunile copilului dvs.

Deoarece echipamentul pentru un școlar nu este doar despre o pelerină de ploaie, am creat un set care conține tot ce nu trebuie să lipsească de la băncile școlare. Săculeț pentru gustare, rucsac sport și pelerină de ploaie într-un design identic. În excursie sau la școală - cu o pelerină de ploaie stilată de la Takoy, zilele ploioase nu vă vor mai surprinde.

Cum să cos o pelerină de ploaie dintr-un panou: Am pregătit o procedură foto detaliată și un tutorial video pentru produsul dat, care vă va ghida de la primul până la ultimul pas. Vă recomandăm să folosiți un ac universal pentru coaserea obișnuită cu o grosime de la 75 până la 90, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Alegeți din oferta noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană. Nu uitați să cumpărați accesorii pentru coaserea unei pelerine de ploaie, cele necesare puteți găsi în ghidul foto.


DE PLOAIE PENTRU COPII

DE PLOAIE PENTRU COPII
Inspirație pentru cusut puteți găsi în video.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: