Panou cu croială pentru pantaloni softshell roboți pe albastru mărimea 86

În stoc 4,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
85,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13691

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 100% poliester+TPU
Greutate: 320 g/m2
Dimensiune Panou: 150x59cm ± 2cm
Impermeabilitate: 10.000 mm
Respirabilitate: 3.000 g/m2/24 ore
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.
Tipar nou modificat.

C2- jumătate din circumferința părții de șezut (lățimea șezutului)
K- lungimea laterală
L- lungimea pasului

Noul nostru softhsell de iarnă la prima impresie arată mai subțire, dar acest lucru se datorează presiunii la imprimare. Greutatea rămâne aceeași și parametrii rămân neschimbați.
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final.
Croiala conține toate piesele necesare. La părțile individuale sunt adăugate alocații pentru cusătură, piesele trebuie doar decupate conform liniilor marcate. Panoul softshell, pe care este imprimată croiala de o anumită mărime, trebuie doar tăiat și să-l coaseți.

O ofertă unică a panourilor de design cu croială pentru pantaloni imprimată pe țesătură, de la marca Takoy.

Panou din softshell de iarnă imprimat pe o croială complet nouă, reproiectată și îmbunătățită Adam/Eva, potrivită pentru coaserea pantalonilor pentru copii. Croiala originală a pantalonilor softshell a fost ușor redusă și ajustată pentru o potrivire perfectă, verificați tabelul de mărimi. Pentru croială, trebuie să achiziționați o bandă elastică în funcție de circumferința taliei și un patent/manșetă pentru talie. Desenul patentului este pe panoul imprimat, conform căruia puteți decupa manșeta.

Nu vă mai faceți griji cu privire la redesenarea tiparului, trebuie doar să decupați și să coaseți! Panourile noastre sunt potrivite nu numai pentru începătorii care nu au suficientă experiență în lucrul cu croiala, ci și pentru croitorii cu experiență care doresc să economisească timp fără a fi nevoiți să redeseneze croiala. Softshell este o țesătură practică, respirabilă și impermeabilă, care este format din trei straturi: țesătură de exterior, membrană impermeabilă și respirabilă, fleece moale. Materialul este cel mai des folosit pentru producerea de îmbrăcăminte exterioară, materialul poate rezista la majoritatea condițiilor climatice, vânt, ploaie...
Imprimăm acest tip de țesătură în propriul nostru sediu de imprimare de la Takoy.

Croiala/tiparul în sine este creat de designerii noștri de la Takoy, aceasta nu poate fi copiată sau redesenată. De asemenea, nu este posibilă utilizarea tiparului redesenat pentru coaserea altor produse destinate spre vânzare sau vinderea tiparului în format electronic sau tipărit.


CUM SĂ COS PANTALONI SOFTSHELL PENTRU COPII ⎜ @TakoyRO

CUM SĂ COS PANTALONI SOFTSHELL PENTRU COPII ⎜ @TakoyRO
Vino să coși alături de noi cei mai comozi pantaloni softshell pentru copii cu croială imprimată pe material.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: