Panou cu croială pentru geacă softshell roboți pe albastru mărimea 134

În stoc 3,0 buc
Vineri, în 19.07. la dvs. acasă
130,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13665

Detalii

Compoziția: 100% poliester+TPU
Greutate: 320 g/m2
Dimensiune Panou: 147x114cm ± 2cm
Impermeabilitate: 10.000 mm
Respirabilitate: 3.000 g/m2/24 ore
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.
Noul nostru softhsell de iarnă la prima impresie arată mai subțire, dar acest lucru se datorează presiunii la imprimare. Greutatea rămâne aceeași și parametrii rămân neschimbați.
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final.
Croiala conține toate piesele necesare. La părțile individuale sunt adăugate alocații pentru cusătură, piesele trebuie doar decupate conform liniilor marcate. Pentru a finaliza geaca, trebuie doar să achiziționați un fermoar de lungimea necesară.
Panoul softshell, pe care este imprimată croiala de o anumită mărime, trebuie doar tăiat și să-l coaseți.

Un panou din softshell de iarnă, pe care este imprimată croiala completă pentru coaserea unei geci. Pentru geacî veți avea nevoie să mai achiziționați un fermoar, mărimea o găsiți în tabelul dintre fotografii sau în procedura foto pentru produs. Croiala este creată de designerii noștri de la Takoy.

Softshell este un material practic, respirabil și impermeabil.
Softshell este format din trei straturi: material termoactiv, strat izolator din fleece moale, material exterior impermeabil cu membrană. Materialul este cel mai des folosit pentru producerea de îmbrăcăminte de exterior, materialul poate rezista la majoritatea condițiilor climatice, vânt, ploaie...
Imprimăm acest tip de țesătură în propriul nostru sediu de imprimare din Takoy.

Croiala în sine nu poate fi copiată sau redesenată. De asemenea, nu este posibilă utilizarea tiparului redesenat pentru coaserea altor produse pentru vânzare, sau vinderea croielii în formă electronică sau imprimată.


Cum să mi cos geacă softshell pentru copii

Cum să mi cos geacă softshell pentru copii
Este simplu! Tot ce trebuie să faceți este să achiziționați un panou unic de la noi. Veți găsi toate piesele necesare pe un singur panou. Doar veți tăia piesele și puteți coase.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: