Coaseți-vă o geantă-sac practic pentru costumul de baie

Coaseți-vă o geantă-sac practic pentru costumul de baie

O geantă-sac pentru costum de baie este ceva de care poate nu credeați că veți avea nevoie vreodată. Dacă o încercați, nu veți dori niciodată să vă întoarceți la sacoșe sau pungi din plastic. Am ales un material special pentru acest proiect, care vă va surprinde plăcut (dacă încă nu ați avut norocul să îl întâlniți deja :)

Timp de producție: 30 minute
Dificultate: potrivit și pentru începători

Trebuie să vă pregătiți:


Țesătură

Pentru o astfel de geantă practică, vă recomandăm țesături PUL din oferta noastră. Aceste țesături speciale sunt acoperite cu un strat PUL 100% impermeabil pe partea inferioară. Această țesătură este folosită în mod obișnuit pentru scutece și saltele de schimbat bebeluși. Datorită faptului că este impermeabilă pe de o parte, veți fi în siguranță că nimic nu vă va surprinde ca să se ude ceva în geantă pe drumul de la plajă. Țesătura este respirabilă, astfel că nu există riscul de a se aburi costumul de baie. Bonusul este faptul că este vorba despre o geantă de design pe care o puteți asorta ca culoare și material cu un costum de baie sau chiar cu o geantă de plajă ;).

1. Vindem acest material și tăiat în panouri de 49x48 cm ± 1 cm. Evităm astfel crearea deșeurilor inutile, așa că îl vom folosi exact la dimensiunea pe care o are acesta. Vom desena pe țesătură locația capselor din hârtie kraft și locul în care vom coase și plia geanta. Vom avea două cusături drepte una lângă cealaltă, acestea vor crea un tunel în care va fi plasat șnurul pentru a strânge geanta. Croiala noastră finală arată cam așa. Vom desena croiala direct pe material.

2. Vom tăia marginile, care sunt fără imprimeu și fără stratul PUL impermeabil.

3. Pregătim capsele și hârtia kraft. Vom crea capse cu ajutorul hârtiei kraft. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, veți găsi la noi un tutorial video necesar: Cum să îți creezi etichete și capse din hârtie kraft

4. Croiți sau tăiați hârtia kraft la forma dorită. A noastră are forma unui dreptunghi cu dimensiuni de 3 x 6 cm. Desigur, atunci când alegem dimensiunea acestui tampon de hârtie kraft, trebuie să ne gândim și la dimensiunea capselor în sine.

5. Vom marca locația capselor din hârtie kraft pe material. Vă recomandăm să plasați capsele în mijlocul țesăturii și în partea de sus a genții.

6. Hârtia kraft croită o puteți îndoi în palmă. Va arăta ca pielea.

7. Vom coase tamponul din hârtia kraft cu o cusătură dreaptă în locul pe care l-am marcat și vom face orificiu cu ajutorul cleștelor de perforat (dacă nu le aveți, vă puteți ajuta cu o foarfecă sau cu un cuțit tehnic).

8. Încărcăm capsele prin ambele straturi (hârtie kraft și țesătură).

9. Stabilim mijlocul. Dacă punem geanta croită în pliu, acesta va fi centrul capselor și în același timp centrul părții din față a genții. Marcăm centrul din față a genții cu o tăietură.

10. Vom fixa cu bolduri și vom coase marginile împreună. Noi cosem pe un overlock cu tăiere minimă a materialului. De asemenea, puteți coase și la o mașină de cusut clasică de acasă cu o cusătură în zig-zag sau o cusătură overlock. Vom coase cât mai aproape de margine, mai ales pentru a prinde ambele părți. Vom fixa mai întâi straturile, astfel încât să nu se miște în timp ce coasem.

11. Așezăm și fixăm centrul părții din față și centrul părții din spate (unde există o cusătură) în partea de jos a genții. Capsele sunt în partea de sus.

12. Coasem împreună marginile cu o cusătură în zig-zag sau cu o cusătură overlock.

13. Curățăm marginea superioară cu o cusătură în zig-zag sau cu o cusătură overlock.

14. Strângem și fixăm marginea superioară a genții conform marcajelor.

15. Coasem cu o cusătură dreaptă în jurul vârfului genții. Vom avea două cusături una lângă alta. Ele vor crea un tunel pentru șnur. Mai întâi coasem cusătura, care este mai aproape de marginea de sus.

16. Vom pregăti șnurul pe care îl vom trage prin întreaga geantă.

17. Introducem șnurul în interior - în partea superioară îndoită, cât mai aproape de coasere.

18. Trecem capetele șnurului prin opritor din partea îndoită a genții.

19. Cosem cu o cusătură dreaptă în jurul părții inferioare a tunelului rezultat, în care există șnurul. Vom avea două cusături una lângă alta. Așa a fost creat tunelul pentru șnur.

20. Avem geanta gata. Dacă doriți, o puteți lăsa așa cum este acum, sau putem „curăța” capetele șnurului cu un nod la ambele capete.

21. Noi am decis să strângem geanta cu un șnur practic. Acesta se va închide prin strângere mult mai repede și convenabil.

22. Am decis să curățăm capetele șnurului cu niște capse negre drăguțe, care se potrivesc la opritori și sunt de asemenea, foarte practice. Vom purta geanta-sac legată de o geantă de plajă și astfel capetele nu ni se vor desface sau deșira.

Această geantă/sac practică va deveni cu siguranță un accesoriu popular vara, dar care nu numai că va arăta bine, dar cu siguranță va și servi bine.

Vă dorim nu numai să o purtați confortabil, ci și să o folosiți la nevoie.