Tipar de croitorie PDF colanți cu fustă pentru copii Abby

Disponibilitate: În stoc
15,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Cod: ST-0079

Detalii

Y - consum de material pentru o lățime de 150 cm.

Tipar original pentru coasere în format PDF de la marca Takoy, potrivit pentru imprimarea de acasă pe pagini A4 cu instrucțiuni foto în limba română.


Un tipar bun stă este baza coaserii. Proiectăm, modelăm și coasem tiparele noastre în atelierul nostru și testăm dacă se potrivesc perfect în toate mărimile oferite.


După achiziționarea unui tipar PDF, veți primii un e-mail de confirmare. După ce veți achita, veți avea achiziționate documente care vor fi la dispoziție în contul dvs., de pe pagina noastră. Le veți găsi după ce vă veți loga în contul dvs., în secțiunea documentele mele descărcabile.

La dispoziție veți avea 3 documente:

1. Instrucțiuni despre cum să lucrați cu tiparul pdf - Vă recomandăm să studiați instrucțiunile și apoi să începeți alt pas

2. Tipar pentru imprimare - Puteți imprima tiparul în confortul casei dvs., în format A4 și toate paginile le veți putea lipi în funcție de instrucțiuni. După imprimarea și lipirea tiparului, puteți începe cu ultimul pas.

3. Ebook cu ghid foto - Procedura foto completă cu descriere.

Am pregătit pentru dvs., un ajutor perfect. Datorită ghidului foto detaliat, coaserea va fi mai rapidă și mai ușoară. Puteți arunca o privire oricând în el și vă puteți inspira. Tiparele PDF de la Takoy sunt ideale atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență. Nu uitați să consultați tabelele noastre de mărimi și să vă verificați propriile măsuri înainte de a achiziționa un tipar PDF.

Cu tiparul nostru PDF, veți primi instrucțiuni detaliate ilustrate, sfaturi și trucuri cu privire la alegerea corespunzătoare a țesăturilor, aței, a acului și a tuturor accesoriilor de cusut necesare. Tiparul PDF este conceput ținând cont și de croitoresele începătoare.
Simplificați-vă producția articolelor de îmbrăcăminte și economisiți timp cu tiparul PDF de la Takoy.

Prin lege, acest produs nu poate fi returnat în termen de 14 zile fără a se indica un motiv, întrucât este vorba despre un conținut electronic. Croiala/tiparul, fotografiile și instrucțiunile de cusut sunt supuse dreptului de autor și nu sunt destinate utilizării comerciale. ATENȚIONARE: Când imprimați croiala/tiparul PDF, este necesar să setați imprimanta să imprime fără margini.

 

 

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: