Panou apărătoare laterale pentru pătuț nature/natură căprioare 60x120 bumbac premium

În stoc 3,0 buc
Joi, în 06.06. la dvs. acasă
Preț standard 61,00 lei Preț special 46,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NT-1875


Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compozitie: 100% bumbac
Greutate: 130 g/m2
Dimensiune: 68x150 cm ± 5cm
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.
Apărătoarea laterală este potrivită pentru pătuț cu dimensiuni de: 60x120
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final
Imprimare digitală, partea din spate a materialului este albă.

Panou apărătoare laterală pătuț- 100% bumbac natural premium, moale si ideal pentru bebeluși. În ofertă avem mai multe panouri cu imprimeu de autor și modele frumoase pentru copii. Când veți coase propria apărătoare laterală pătuț, pe lângă panou, va trebui să cumpărați și bumbac unicolor pentru partea din spate a panoului. Este important să se potrivească cu designul pe care l-ați ales deja la panou. Nu vă veți putea descurca fără umplutură - vatelină sau panglici, pe care le puteți achiziționa în dimensiunea necesară. Panglicile vor servi nu numai decorativ sub forma de fundițe, dar în același timp vor asigura ca apărătoarea laterală să fie bine prinsă, astfel încât bebelușul dvs., să fie în siguranță și în același timp într-un mediu confortabil.

Cum se coase o apărătoare laterală pătuț pentru bebeluși: vedeți procedura noastră foto. Vă recomandăm să folosiți un ac universal pentru coaserea obișnuită a țesăturilor, cu vârf ușor rotunjit, dimensiunea de 75 până la 90, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Alegeți din gama noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană.

Sfat 1 : Dacă nu vă puteți decide asupra nuanței de bumbac și a nuanței adecvate de panglică care ar trebui să se potrivească cu panoul ales, o soluție excelentă este dacă ați alege o culoare care se găsește pe panou în sine, cel puțin într-o proporție minimă. Veți obține astfel o armonie de culoare și un efect vizual foarte plăcut.

Sfat 2 : Dacă nu vă simțiți confortabil să finisați panoul cu o țesătură din bumbac unicolor, vă recomandăm să cumpărați un panou din 2 bucăți. În acest fel, veți creea apărătoare cu două fețe care vor oferi nu numai siguranță, ci și o vizualizare estetică din ambele părți.

Atenționare: Cumpărați doar panoul din față pentru coaserea unui apărător lateral pătuț pentru copii. Trebuie să mai cumpărați bumbac unicolor pentru partea din spate, vatelină pentru umplutură și panglici. Fotografia cu apărătorul lateral pătuț pentru copii este doar un exemplu ilustrativ al produsului deja cusut. După achiziționarea materialului necesar, este necesar să se procedeze conform procedurii menționate. Coaserea unui apărător lateral pentru pătuț este în mâinile dvs.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: