Dantelă elastică 15 cm cu imprimeu flori 3D imprimeu Eleny

În stoc 20,2 m
Vineri, în 26.07. la dvs. acasă
25,00 lei
/ m liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-13799


Acest model pe alte tipuri de țesături:

Detalii

Compoziția: 90% poliamidă, 10% elastan
Lățimea materialului: 15 cm
Atenționare: Modelul de pe țesătură nu este o structură 3D reală.

Descoperiți la Takoy metrajul din dantelă elastică exclusivă cu imprimeu de autor din propriul nostru atelier, pe care nu o veți găsi nicăieri altundeva. Dantela elastică își va găsi aplicația la coaserea lenjeriei intime de lux, accesorii pentru rochii, fuste, bluze, dar și în decorațiuni care vor dobândi o notă elegantă. Dantela are o lățime fantastică de 15 cm, este extrem de moale la atingere, nu zgârie și este extrem de flexibilă. În oferta noastră veți descoperi noi modele originale cu imprimeuri florale sau chiar un design ombre, care este o tendință actuală a modei în ceea ce privește culoarea, calitatea și design-ul în sine.
Procedura de cusut tehnologică corect aleasă asigură funcționalitatea pe termen lung a dantelei.

Cum se coase dantela cu elastan: Vă recomandăm să folosiți un ac pentru materiale elastice (STRETCH cu vârful rotunjit mărimea 75 până la 80, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire). Pentru a menține elasticitatea țesăturii, coaseți cu un overlock sau utilizați o cusătură în zigzag, overlock sau în formă de Z pe o mașină de acasă.

Sfat 1: Dantela este un material care necesită răbdare și precizie. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o bandă de hârtie obișnuită de birou cu ajutorul căruia veți coase mai ușor materialul. Datorită acestui fapt, veți conecta mai ușor materialul superior și inferior împreună. Apoi rupeți hârtia pur și simplu, dar cu grijă.

Sfat 2: Nu uitați să fixați bine ambele părți înainte de a coase. Veți ușura coaserea și puteți evita recoaserea inutilă, desfacerea sau deteriorarea țesăturii. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați clipsurile noastre de fixare sau boldurile. În acest caz, am alege mai degrtabă clipsuri, deoarece boldurile ar putea să nu țină bine materialul.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: