Bandă din catifea cu imprimeu de 4 cm flori 3D imprimeu Eleny

În stoc mai mult de 50,0 m
Marți, în 30.07. la dvs. acasă
10,00 lei
/ m liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-13802


Acest model pe alte tipuri de țesături:

Detalii

Compoziția: 79% poliester, 21% latex
Lățimea: 4 cm
Ductilitate: 105% ±10%
Atenționare: Modelul de pe țesătură nu este o structură 3D reală.

Bandă elastică din catifea - lux și confort într-unul, în culori diferite la cele mai bune prețuri.

Banda noastră elastică din catifea este potrivită pentru cei care caută o combinație de lux și confort în produsele lor textile. Această bandă este atât luxoasă, cât și strălucitoare, cu un păr moale, ceea ce o face moale și extrem de confortabilă la purtare. Este perfectă pentru toate produsele în care banda elastică este cusută în așa fel încât să fie vizibilă pe haine, oferindu-i un aspect frumos și luxos.

Caracteristici principale:
Aspect de catifea luxos: Banda noastră elastică are o suprafață strălucitoare cu păr fin moale, ceea ce o face excepțional de luxoasă.
Finețe și confort: Această bandă elastică este extrem de moale la atingere și extrem de confortabilă la purtare, asigurând confort pe tot parcursul zilei.
Utilizare versatilă: Este perfectă pentru îmbrăcămintea care are elastic vizibil, precum ar fi rochii, fuste, pantaloni, lenjerie de corp sau diverse articole de îmbrăcăminte exterioară.
Culori diferite: Oferim banda elastică în mai multe culori, astfel încât să puteți adapta perfect produsul după gustul dvs.
Cu banda noastră elastică din catifea, puteți transforma fiecare piesă vestimentară într-una elegantă și luxoasă. Indiferent dacă vă faceți propriul proiect de cusut sau reparați hainele existente, această bandă elastică va aduce un nou aspect hainelor dvs. pe care le veți iubi.

Scopul nostru este să vă oferim produse textile care îmbină calitatea, stilul și confortul. Comandați astăzi banda noastră elastică din catifea și începeți să adăugați lux îmbrăcămintei și proiectelor dvs.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: