Reglor pentru sutien de 12 mm negru - pachet 10buc

În stoc mai mult de 50,0 buc
Luni, în 22.07. la dvs. acasă
5,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13915


Variante de culoare

Detalii

Compoziție: Plastic
Diametru interior: 12 mm
Diametru exterior: 15 mm
Dimensiunile pot varia cu ± 1 mm.

Reglor din plastic pentru sutien de 12 mm - Pachet de 10 buc.: Esențial pentru sutien și costume de baie

Descoperiți caracterul practic și simplitatea ajustării bretelelor de pe sutien și costume de baie cu ajutorul regloarelor noastre din plastic pentru sutiene. Acest pachet conține 10 bucăți de regloare de 12 mm, care sunt ideale pentru reglarea fină a lungimii bretelelor, asigurând o potrivire perfectă și confort la purtare. Fabricate din plastic de calitate, aceste regloare sunt durabile și concepute pentru a rezista la uzura normală fără a se deteriora.

De ce să alegeți regloarele noastre de sutien din plastic?
Functionalitate ridicată: Regloarele permit ajustarea ușoară și precisă a lungimii bretelelor, ceea ce este ideal pentru a asigura potrivirea corectă a sutienului sau costumelor de baie.
Material durabil: Reglatoarele le-am realizat din plastic rezistent, care garantează durata lungă de viață și rezistența la rupere.
Dimensiune universală: Cu un diametru de 12 mm, aceste regloare sunt compatibile cu multe tipuri de bretele, făcându-le o soluție versatilă pentru diferite tipuri de îmbrăcăminte.
Multifuncționale: Indiferent dacă trebuie să ajustați lenjeria intimă, costumele de baie sau alte haine cu bretele, regloarele noastre sunt alegerea perfectă.
Pachet de 10 buc.: Regloare suficiente în pachet vă vor asigura că veți avea întotdeauna la îndemână componentele necesare pentru proiecte de cusut sau de modificare a articolelor de îmbrăcăminte.
Sfaturi
Pentru cele mai bune rezultate atunci când utilizați regloarele, asigurați-vă că lățimea bretelelor se potrivește cu diametrul reglorului pentru a preveni alunecarea sau tragerea bretelelor atunci când sunt purtate.

Garanția calității
Produsul nostru este conceput ținând cont de nevoile clienților noștri, oferind fiabilitatea și eficiența pe care o căutați atunci când coaseți sau modificați articolele de îmbrăcăminte. Investiți în regloarele noastre din plastic și obțineți un instrument practic care vă va îmbunătăți nevoile din garderobă.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: