Piele ecologică autoadezivă neagră 50x145 cm

În stoc mai mult de 50,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
100,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-14582
Compoziție: 100% PVC, Baza - PES
Greutate: 700 g/m² ± 5%, 0,80 mm ± 0,05 mm
Dimensiune: 50x145 cm ± 2 cm

Piele ecologică autoadezivă - practică și funcțională.

Dați viață pieselor dvs. de mobilier cu pielea ecologică autoadezivă exclusivă. Pielea ecologică este un material realizat din PVC.

Avantajele produsului:

Strat autoadeziv: Pe dosul țesăturii se află un strat adeziv care asigură o aplicare ușoară și fermă. Acest lucru simplifică tapițeria produselor noi sau procesul de reparare și restaurare a produselor acoperite cu piele artificială. 

Utilizare versatilă: Pielea noastră ecologică este ideală nu numai pentru reparații, ci și pentru proiecte noi. Fie că aveți nevoie să reînnoiți partea de șezut a unui scaun sau să creați un nou element decorativ, pielea noastră ecologică este soluția potrivită.

Rezistență și durabilitate: Ca întotdeauna, punem accentul pe calitate. Pielea noastră ecologică este concepută în așa fel încât să fie  rezistentă la uzură și pentru a-și păstra aspectul luxos cât mai mult timp posibil.

Sustenabilitate: Oferim o țesătură care nu este doar frumoasă, ci și ecologică. Cu pielea noastră ecologică, puteți fi siguri că faceți o alegere ecologică și durabilă.

Notă: Atunci când tapițați piese mai mari, vă recomandăm să prindeți suplimentar pielea ecologică cu capse sau cuie de tapițerie pentru o stabilitate optimă și durabilitate pe termen lung.

Descoperiți eleganța și funcționalitatea pielii ecologice autoadezive și adăugați o notă premium interiorului dumneavoastră.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: