Panou metru de perete pentru copii/ poliester impermeabil zâna fluture

În stoc 6,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
50,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13241
Compoziția: 100 % poliester
Greutate: 200 g/m2 ± 5 %
Dimensiune Panou: 50x160cm ± 5cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO- Standard 100.
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final

Metrul de copii pentru perete de la Takoy - Înregistrați magia fiecărei zile într-un mod jucăuș, educativ și neobișnuit. Cu ajutorul metrului nostru de copii pentru perete, nu veți rata nici un moment important al copilului dvs. Fiecare zi devine un joc. Și în plus, modele de autor din oferta noastră sunt cu adevărat magice. Metrul pentru copii pur și simplu atârnați de perete.
Panoul este realizat din material de înaltă calitate care rezistă chiar și la cele mai mari aventuri și joaca copiilor. În compozitie poliesterul 100% asigură o formă solidă care va ține metrul copilului în linia dreaptă. Panoul este destul de solid tocmai datorită greutății ridicate de 190g/m2. Recomandăm spălarea manuală la max. 30°C. Dimensiunea sa este de 160x50 cm și nu este doar un însoțitor excelent pentru măsurare, dar și un ghid distractiv pentru învățarea culorilor, numerelor, animalelor etc. Surprinde-ți momente irepetabile cu ajutorul metrului de perete pentru copii de la Takoy.

Cum se coase și se pregătește metrul de măsurare pentru copii: Jucăuș și foarte ușor! Tăiem panoul de-a lungul liniei roșii. Îndoim părțile laterale ale metrului de două ori la o lățime de aproximativ 1 cm și coasem îngust în margine. Îndoim începutul și sfârșitul metrului de două ori (1 cm și aprox. 4 cm, în funcție de grosimea tijei) și coasem. Vom crea un tunel pentru a trece prin el șnurul. Pentru întărirea metrului prin zona de tunel vom introduce o tijă (lemn, plastic, metal). Vă recomandăm să folosiți un ac universal pentru coaserea obișnuită cu grosimea de la 75 până la 90, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Alegeți din oferta noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană.

Sfat: În oferta noastră veți descoperi multe variante minunate de șnururi. Nuanța, diametrul și compoziția șnurului sunt la alegerea și originalitatea individuală.


CUM SĂ COS METRU DE PERETE PENTRU COPII

CUM SĂ COS METRU DE PERETE PENTRU COPII
Inspirație pentru cusut puteți găsi în video.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: