Panou L cu croială șifon/silky kimono eucalipt alb

În stoc 12,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
129,00 lei
90,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13053

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 100% poliester
Greutate: 60 g/m2
Dimensiune Panou: 150x205 ± 2 cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final
Croiala conține toate piesele necesare. La părțile individuale sunt adăugate alocații pentru cusătură, piesele trebuie doar decupate conform liniilor marcate.

Descoperiți la Takoy o croială pentru un kimono elegant imprimat pe șifon aerisit și bucurați-vă de design, de lux și de un imprimeu original al autorului. Ușor, aerisit, neted, cu cădere, ușor transparent, exact așa este șifonul la calitatea de primă clasă pe care îl puteți găsi în magazinul nostru online. Șifonul este o țesătură care pune accent pe feminitate și oferă o notă de foarte mare eleganță. Croiala kimono de damă imprimată pe țesătură va face coaserea mai ușoară și veți economisi timp. Trebuie doar să alegeți din oferta noastră minunată, selectați mărimea potrivită și începeți să coaseți. Kimonul din șifon pentru dame este ideal pentru a fi purtat în timpul verii și în zilele mai călduroase. Răcorește plăcut pielea vara, iar proprietățile lui sunt asemănătoare cu mătasea. În plus, kimono este un accesoriu de modă, care vă va însoți cu siguranță de multe ori în călătoriile dvs., o piesă stilată la piscină sau la mare. Este ușor, economic, foarte practic și în plus, îngrijirea unui kimono din șifon este foarte ușoară. Ceea ce veți aprecia cu siguranță este calitatea execuției. De la croiala, care a fost creată aici la Takoy, până la design-ul autorului, până la țesătura în sine, care se potrivește perfect și se adaptează fiecarei dame, datorită curelei cu cordon.

Cum să coaseți o croială pentru un kimono: Pur și simplu alături de procedura noastră foto. Șifonul este un material cu adevărat frumos și elegant care merită să coaseți din el mai multe rochii sau chiar acest kimono minunat. Vă recomandăm să folosiți o cusătură dreaptă și un ac universal pentru coaserea obișnuită a țesăturilor cu vârf ușor rotund, dimensiunea de 75 până la 80, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Alegeți din gama noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană.

Sfat 1: Șifonul este un material care necesită răbdare și precizie. Nu uitați să prindeți cu bolduri ambele părți înainte de a le coase. Veți ușura coaserea și puteți evita astfel cusăturile inutile, desfacerea cusăturii sau deteriorarea acesteia. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați cleme/clipurile noastre sau bolduri. Dacă decideți să utilizați bolduri, luați în considerare cu atenție grosimea acestora, astfel încât acestea să nu vă deterioreze materialul.

Sfat 2: Nu uitați de foarfeca de croitorie ascuțită și de înaltă calitate, care va asigura o tăiere netedă a țesăturii, dar în același timp, are un mâner ergonomic care vă va fi confortabil. Folosiți foarfece exclusiv pentru material. Dacă folosiți foarfece atât pe țesătură cât și pe hârtie în același timp, acestea nu vor fi la fel de ascuțite și se vor deteriora foarte repede.


CUM SĂ COS KIMONO DIN PANOU │ @TakoyRO

CUM SĂ COS KIMONO DIN PANOU │ @TakoyRO
Ce ziceți să coaseți ceva unic? Kimono, a cărui croială este imprimată direct pe panou. Doar decupați și coaseți alături de instrucțiunile noastre. Poți alege dintre diverse modele pe care le-am conceput pentru tine și le-am imprimat pe șifon silky.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: