Panou cutie pentru organizatoare jucării / fâș matlasat forest / pădure pe alb

În stoc 9,0 buc
Marți, în 18.06. la dvs. acasă
69,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-12813


Acest model pe alte tipuri de țesături:

Detalii

Compoziția: 100 % poliester
Greutate: 340 g/m2
Dimensiune: 70x115 cm
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final

Doar la Takoy veți găsi astfel de croială gata făcută pe un panou imprimat, pe care trebuie doar să îl decupați și să îl coaseți. Panoul matlasat este o croială gata făcută, imprimată pe țesătură de înaltă calitate din fâș cu umplutură, care are un luciu fin, își păstrează bine forma și pe deasupra nu lasă să pătrundă apa prin el. Nu trebuie să pierdeți timp ca să umpleți panoul sau să coaseți mai multe materiale într-un singur întreg. În plus, țesătura matlasată din fâș vă oferă o prelucrare foarte simplă. Nu se deșiră la decupare și coaserea este foarte plăcută. Atunci când veți coase propria cutie pentru jucării, pe lângă panoul matlasat, veți avea nevoie de instrumente de cusut de bază precum foarfece, foarfecă ciupitoare - o veți aprecia în special la tăierea de fire care trebuie îndepărtate cu grijă. Desigur, veți avea nevoie de bolduri, cretă, o riglă și o ață de înaltă calitate, pe care nu uitați să o asortați cu culoarea panoului dvs.

Cum să cos un panou - o cutie pentru jucării: Vă vom ghida pas cu pas în procesul nostru foto, astfel încât chiar și un începător să poată coase o astfel de cutie pentru jucării. Respectarea procesului foto este importantă și va influența rezultatul muncii dvs. Toate piesele trebuie decupate din panou și apoi cusute împreună. Vă recomandăm să coaseți cu o cusătură dreaptă și să folosiți un ac universal pentru coaserea obișnuită a țesăturilor cu vârf ușor rotunjit, mărimea 75 până la 90, cu cât materialul este mai fin, cu atât acul trebuie sú fie mai mic. Alegeți din oferta noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană.

Sfat: Nu uitați de foarfecele de croitorie ascuțite și de înaltă calitate, care vă vor asigura o decupare netedă a țesăturii în timpul tăierii, dar în același timp, au un mâner ergonomic care va fi confortabil pentru dvs. Folosiți foarfecele exclusiv pentru material. Dacă folosiți foarfece pe țesătură și pe hârtie în același timp, acestea nu vor mai fi ascuțite și se vor deteriora foarte repede.


CUM SĂ COS O CUTIE DE JUCĂRII DINTR-UN PANOU │ @TakoyRO

CUM SĂ COS O CUTIE DE JUCĂRII DINTR-UN PANOU │ @TakoyRO
Vino cu noi să coși cel mai practic spațiu de depozitare pentru jucării. De data aceasta am inventat un panou cu croială pentru cei mici: Cutie de design pentru jucării din fâș matlasat! Doar decupează croiala de pe panoul nostru și o poți realiza cu instrucțiunile noastre.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: