Panou cu croială set trening copii mărimea 104 Unisex petrol

În stoc 7,0 buc
Marți, în 18.06. la dvs. acasă
Preț standard 110,00 lei Preț special 86,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NT-2734


Variante de culoare

Detalii

Compoziția: 95% bumbac,5% elastan
Greutate: 250 g/m2
Dimensiune Panou: 147x105cm ± 2cm

1 - piesa din față a hanoracului
2 - piesa din spate a hanoracului
3 - piesa din față a pantalonilor
4 - piesa din spate a pantalonilor
5 - mânecă
6 - glugă
7 - tivul din față al glugii
8 - volanul zonei mânecii
9 - buzunar exterior
10 - buzunar interior
11 - centura taliei de pantaloni
12 - centura taliei de la hanorac
13 - manșetă pentru mâneci
14 - buclă glugă
15 - coroană la glugă
16 - manșetă pentru pantaloni

A - 1/2 circumferință piept
F - lungimea piesei din spate
G - lungimea mânecii
C2 - 1/2 circumferință parte de șezut
K - lungimea pantalonilor

Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final

Panou set trening pentru copii - tipar imprimat direct pe french terry.

Cufundați-vă în lumea creațiilor originale cu panoul nostru de tipar pentru setul de trening pentru copii, proiectat și creat în atelierul Takoy. Acest produs inovator aduce o oportunitate unică de a vă economisi timp prin redesenarea tiparului și a crea simplu și rapid haine confortabile și stilate pentru copii, cu o croială preimprimată direct pe țesătură, concepută pentru a se potrivi atât fetelor, cât și băieților (pe panou puteți găsi și tiparul pentru coroană și urechi).

De ce să alegeți panoul nostru preimprimat pentru setul trening pe french terry?
1. Tipar de croială unic și versatil : Vă oferim flexibilitate și creativitate cu tiparul nostru versatil pentru hanorac cu glugă și pantaloni trening baggy, care poate fi croit cu ușurință pentru a crea un set de trening elegant atât pentru fete, cât și pentru băieți.
2. Ușor de cusut: Nu contează dacă sunteți la început de drum cu coaserea sau un pasionat cu experiență în meseria de croitorie, panoul nostru cu un proces foto detaliat vă va ajuta să stăpâniți meseria coaserii de la început până la sfârșit fără probleme.
3. Exclusivitate: În atelierul Takoy, inventăm și creăm produse unice și care nu pot fi găsite nicăieri altundeva. Cu panoul nostru de tipar, veți obține o îmbrăcăminte nu numai practică, ci și originală.
4. Material de calitate: Panoul este realizat din material de înaltă calitate din colecția Milano, ceea ce asigură faptul că îmbracămintea va fi confortabilă, durabilă și frumoasă pentru o perioadă îndelungată.
5. Timp economisit: Doar decupați și coaseți. Fără redesenare de tipar. Acest produs vă economisește timp, pe care îl puteți dedica celor dragi.

Garanția calității superioare
Panoul nostru de tipar pentru setul de trening pentru copii este rezultatul unei combinații de inovație, calitate și creativitate. Vă oferim un produs unic care va asigura faptul că copiii dvs., vor purta haine de marcă create de mâinile dvs., care nu sunt doar confortabile și stilate, ci și pline de personalitate. Alegeți panoul nostru și creați haine care vor aduce bucuria coaserii și confort în garderoba copiilor.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: