Panou cu croială pentru colanți mărimea 36 Slim fit imitație broderie flori de câmp imprimeu gri Antonia, costum de baie sport

În stoc 23,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
118,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13346

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 80% poliester, 20% elastan
Greutate: 240 g/m2
Dimensiune Panou: 160x100 ± 5cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.

1 - piesa din față și din spate
2 - centura taliei pentru piesa din față
3 - centura taliei pentru piesa din spate
B2 - jumătate din circumferința centurii (lățimea centurii taliei)
C2- jumătate din circumferința părții de șezut (lățimea șezutului)
K- lungimea laterală a colanților
L- lungimea pasului
Atenționare: Tabelul de mărimi indică mărimea de îmbrăcăminte a damei, nu mărimea produsului cusut.

Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final.
Atenționare: Modelul de pe țesătură nu este o broderie reală. Croiala conține toate piesele necesare. La părțile individuale sunt adăugate alocații pentru cusătură, piesele trebuie doar decupate conform liniilor marcate.

Descoperiți bucuria de a coase cu panoul nostru pentru colanți de damă, care va face coaserea mai ușoară și vă va economisi timp. Panoul conține toate piesele de croială necesare pentru coaserea colanților de damă. Cu siguranță vă veți putea alege dintre minunatele noastre modele originale ale autorului. Croiala, design-ul și imprimeul, toate acestea sunt create pentru dvs. de către departamentul nostru de creație de la Takoy. Colanții de damă sunt imprimați pe o țesătură extra elastică premium - Sport (80% poliester, 20% elastan), care este foarte flexibilă și în același timp solidă, astfel încât păstrează frumos forma și modelează silueta în același timp. Când cumpărați un panou pentru colanți de damă, vă recomandăm să măsurați circumferința taliei, circumferința șezutului (șoldurilor), să-l comparați cu tabelul nostru de măsurare și astfel să alegeți dimensiunea potrivită. Centura taliei din față a colanților este dreaptă, cu o lățime de 10 cm, partea din spate a centurii taliei este modelată.

Cum să coaseți colanții de damă dintr-un panou: Pur și simplu decupați toate piesele din panou și urmați procedura noastră foto sau video pentru a vă fi mai ușor. Nu uitați să alegeți acul potrivit. Alegeți un ac etichetat Stretch pentru acest produs. Alegeți din gama noastră de ofertă, ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană. Pentru coaserea colanților vă recomandăm să folosiți ață elastică Atena din oferta noastră.


PANOU CU CROIALĂ PENTRU COLANȚI

PANOU CU CROIALĂ PENTRU COLANȚI
Inspirație pentru cusut puteți găsi în video.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: