Panou 50x60 cm Jerse Takoy model prințesa în castel

În stoc 25,0 buc
Marți, în 30.07. la dvs. acasă
23,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NT-2517

Detalii

Compoziția: 92% bumbac, 8% elastan
Greutate: 180 g/m2
Dimensiune: 50x60 cm ± 5cm
Imprimare digitală, partea din spate a materialului este albă.
A se spăla pe dos.

Panou exclusiv din jerse cu elastan: când creativitatea se întâlnește cu funcționalitatea

Descoperiți lumea design-ului unic și a producției proprii cu panoul nostrudin jerse. Proiectat și imprimat în atelierul nostru, acest material este rodul pasiunii noastre pentru originalitate și calitate, care aduce un farmec și stil aparte proiectelor dvs.

Detalii despre produs care definesc moda dvs.:

Compoziție unică: jerse din bumbac cu adaos de elastan garantează flexibilitate și confortul, menținând în același timp forma și structura produsului.
Greutate optimă: Cu o greutate de 180 g/m2, jerseul nostru oferă echilibrul perfect între lejeritate și durabilitate.
Flexibilitatea design-ului: Ideal pentru a fi utilizat ca panou din față pentru tricouri sau tunici, sau acest panou din jerse poate fi folosit și pentru a crea detalii de accent pe o varietate de articole de îmbrăcăminte (palton, bomber sau geacă din blugi).
Expresia de design: Ca un magazin online care se mândrește cu propriile sale modele și imprimări, oferim țesături care vor adăuga o estetică unică și de neratat pentru creații dvs.
Utilizare versatilă: Țesătura noastră de jerse este suficient de versatilă pentru a se adapta la o mare varietate de proiecte de cusut, în timp ce caracterul său specific va accentua părțile principale ale îmbrăcămintei.
Nu uitați căci cu panoul nostru de jerse, nu numai că veți ieși în evidență într-o mare modă convențională, ci și veți investi într-un material care este sinonim cu durabilitate, sustenabilitate și confort. Creați-vă propriul stil care să reflecte gustul și creativitatea dvs., personală și deveniți un designer al propriei piese vestimentare încă astăzi.

Creativitatea dvs., merită tot ce e mai bun și de aceea vă oferim panoul nostru din jerse  - calitate vizibilă de la prima atingere. Comanda-ți acum și lăsați-vă proiectele cusute să prindă viață!

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: