Panou 49x49 din poliester impermeabil model rață cu fundiță

În stoc 33,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
17,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-15016
Compoziția: 100 % poliester
Greutate: 190 g/m2 ± 5 %
Dimensiune: 49x49 cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO- Standard 100.

Panou din poliester parțial impermeabil - eleganță și practicitate multifuncțională.

Vă prezentăm cea mai nouă țesătură din colecția de țesături de design - un panou din poliester parțial impermeabil. Creat cu precizie și utilizare multifuncțională, acest material este combinația perfectă de estetică și utilitate.

Caracteristici și beneficii:

Utilizare versatilă: Ideal pentru genți și rucsacuri, oferind rezistență la umiditate și durabilitate sporită. În același timp, adaugă un aspect original pernelor sau pernelor decorative pentru animalele dvs. de companie.

Întreținere și curățare : Țesătura este concepută pentru a fi ușor de întreținut. Pentru curățarea normală, ștergeți rapid cu o lavetă umedă. Pentru o murdărie mai profundă, este posibil să alegeți spălarea manuală la o temperatură scăzută.

Calitate ridicată: Ca și în cazul tuturor produselor noastre, acest panou este rezultatul pasiunii noastre pentru design și calitate. Realizat din poliester de înaltă calitate, garantează o durată lungă de viață și durabilitate.

Design propriu: Acest panou, pe care îl găsiți în magazinul nostru online, este rezultatul creativității și al design-ului propriu. Deci, atunci când alegeți acest produs, știți că aveți ceva cu adevărat original.

Alăturați-vă clienților noștri mulțumiți și descoperiți bucuria coaserii - acest panou din poliester parțial impermeabil va adăuga unicitate și originalitate produselor dvs., cusute.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: