Panglică satinată 5 cm flori delicate pe mentol

În stoc 48,9 m
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
8,00 lei / m/liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-14667

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Lățimea: 5 cm

Panglică satinată de design - un accesoriu perfect pentru haine sau decorațiuni

Vă prezentăm panglica noastră satinată, în care fiecare bucată este o pânză a graficii de autor, proiectată și imprimată în producția noastră de la Takoy. Acest produs exclusiv este realizat din material de înaltă calitate, ceea ce garantează că fiecare proiect al dvs., cusut va fi original. Ideală pentru accesorii, decorațiuni sau ca un accent unic la îmbrăcăminte, panglica noastră satinată va adăuga doar nota potrivită de originalitate și stil oriunde alegeți să o utilizați.

De ce să alegeți această panglică?
1. Originalitate și creativitate: Grafica de autor garantează că fiecare piesă este originală și va distinge proiectele dvs., de ale altora.
2. Gamă largă în utilizări: Ideală pentru a adăuga o notă specială îmbrăcămintei, accesoriilor sau decorațiunilor, această panglică este cu adevărat multifuncțională.
3. Durabilitatea culorilor: Datorită utilizării materialelor și culorilor de înaltă calitate a imprimării în producția noastră, culorile rămân vii și de lungă durată chiar și după multe spălări.
Inventăm pentru dvs, doar ce este mai original.
Echipa noastră de designeri grafici și dezvoltatori creează pentru dvs., produse care nu pot fi cumpărate în altă parte, astfel încât să puteți coase cele mai originale haine și accesorii. Experimentați bucuria de a coase cu panglici unice de la Takoy.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: