Imitație de In cu broderie flori de luncă, culoare verde

În stoc 0,2 m
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
60,00 lei / m/liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-13170

Variante de culoare

Compoziția: 100% poliester
Greutate: 170 g/m2
Lățimea materialului: 150 ±5 cm

Faceți cunoștință cu imitația noastră din In cu broderie fină în culori frumoase. Intrați în lumea țesăturilor Takoy care vă vor captiva prin calitatea, design-ul și realizarea lor de primă clasă. Veți fi fermecați de prelucrarea de înaltă calitate a țesăturii în compoziția de poliester, care este o imitație perfectă a inului. Este cu adevărat imposibil de distins la prima vedere și la atingere de Inul real, natural. Țesătura este extrem de plăcută, aerisită, cu cădere bună, dar și fermă. Veți aprecia fermitatea sa atunci când veți manevra această țesătură și în timpul coaserii în sine. Imitația din In cu broderie realizată folosind tehnologie modernă este o țesătură de calitate care este o alegere fantastică pentru coaserea rochiilor, fustelor sau bluzelor de vară. Vei adora variațiile frumoase de culori care vor ieși în evidență pe noua ta ținută. Această țesătură este pentru toți cei care nu își permit haine confortabile și confort.

Cum se coase imitația din In : Vă recomandăm să folosiți o cusătură dreaptă și un ac universal pentru coaserea obișnuită a țesăturilor cu vârful ușor rotund, dimensiunea 75 până la 90, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Alegeți din gama noastră a calității de primă clasă Ace Beissel, care sunt fabricate sub o licență germană.

Sfat: Amestecul colorat de ațe din colecția noastră oferă o combinație simplă și armonioasă cu țesăturile dvs. Trebuie doar să alegeți.

Truc: Cum să aflați calitatea aței? Foarte simplu! Ața care nu este de calitate se va rupe foarte repede.

Atenționare: Asigurați-vă că alegeți ață de înaltă calitate pentru a evita deteriorarea mașinii de cusut sau a hainei. Țesăturile au o compoziție diversă și în special, la conținutul de elastan, este important să acordați atenție aței și să alegeți cusătura potrivită, care este potrivită pentru coaserea materialelor elastice.


Evaluează produsul:
Evaluează produsul: