Hârtie kraft lavabilă Max roșu

În stoc mai mult de 50,0 buc
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
120,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13854

Variante de culoare

Compoziție: celuloză, latex sintetic
Dimensiune: 140x100 ± 1 cm
Greutate: 350 g/m2 ± 5 %

Hârtia kraft lavabilă este o hârtie, care se poate spăla și coase. În apă nu se va micșora, nu își va schimba culoarea și nu se va dizolva. Conține latex, care îl face mai durabil și flexibil.
Este o alternativă excelentă a materialelor de origine animală și de piele artificială. Accesoriile lucrate din hârtia kraft arată modern, natural și ecologic.
Hârtia Kraft este utilizată în producția de modă și în decorațiuni. Este un material excelent pentru producerea de sacoșe, rucsaci, ambalaje, cutii sau huse pentru cărți, caiete și calendare. De asemenea, este folosită pentru producerea de etichete textile potrivite pentru îmbrăcăminte. Hârtia Kraft poate fi imprimată, laminată, gravată și vopsită. O puteți vopsi cu vopsele destinate pentru textile care vor rezista la spălare.
Hârtia Kraft se mai numește și PIELE VEGANĂ. De ce?
- pentru că este o hârtie care la atingere arată ca o piele și amintește de pielea reală
- în producția sa nu se utilizează componente de origine animală
- latexul utilizat în procesul de fabricație este sintetic


Cum să îți creezi etichete din hârtie kraft

Cum să îți creezi etichete din hârtie kraft
Avem pentru tine o idee foarte simplă și originală, despre cum să-ți revigorezi produsul Din hârtia kraft îți poți crea etichete cu propriul imprimeu și astfel să-ți revigorezi fiecare creație. Hârtie kraft: https://bit.ly/38L8oRn #takoy #tesaturti #coasere #cumsacosi #coasem #hartiekraft #kraft #hartie #kraft #craft #handmade #diy #howto #cum #cosi #instructiuni #etichete #etichetedeimbracaminte

Cum să îți creezi capse din hârtie kraft

Cum să îți creezi capse din hârtie kraft
Revigorează-ți produsul tău cu un detaliu interesant, care va atrage atenția Capsele sunt folosite pentru o filetare mai ușoară a șnurului și datorită suportului din hârtie kraft, pot fi mai rezistente și mai originale. Hârtie kraft: https://bit.ly/3alVl9E Capse: https://bit.ly/3m8gxCv #takoy #tesaturti #coasere #cumsacosi #coasem #hartiekraft #kraft #hartie #kraft #craft #handmade #diy #howto #cum #cosi #instructiuni #capse #capsedeimbracaminte
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: