Fermoar Sarah os divizibil de 5mm - petrol 55 cm

În stoc mai mult de 50,0 buc
Vineri, în 26.07. la dvs. acasă
11,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-14768

Detalii

Lungimea: 55 cm, Lățimea: 5 mm

Fermoar cu os divizibil - un element funcțional și elegant pentru hainele dvs.

Fermoarele noastre cu os divizibil reprezintă o combinație de funcționalitate și stil pentru îmbrăcămintea dvs. Aceste fermoare sunt disponibile în diferite lungimi și culori și sunt adesea folosite pentru geci, paltoane, hanorace și alte tipuri de îmbrăcăminte. Divizibil înseamnă că ambele părți se vor separa una de cealaltă după deblocare.

Caracteristici principale:

Variabilitate în lungimi: Fermoarele noastre sunt disponibile în lungimi diferite, ceea ce înseamnă că veți găsi soluția potrivită pentru proiectul sau reparația dvs., specifică.
Mecanism de încredere: Fermoarele cu os divizibil sunt proiectate pentru a fi fiabile și durabile, ceea ce asigură o durată lungă de viață a hainelor.
Culori diferite: Oferta noastră include o gamă largă de culori, astfel încât să puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine stilului și designului dvs.
Cu fermoarele noastre cu os divizibil, puteți adăuga un element practic gecilor, paltoanelor și altor straturi de îmbrăcăminte, asigurând confortul și stilul. Indiferent dacă plănuiți un nou proiect sau reparați o îmbrăcăminte existentă, fermoarele noastre sunt aici pentru a vă ajuta să obțineți rezultatul perfect.

Scopul nostru este să vă oferim soluții textile care să vă permită să vă exprimați stilul și nevoile. Comandați fermoarele noastre divizibile încă astăzi și accentuați-vă ținuta într-un mod fiabil și elegant.


FERMOARE

FERMOARE
Inspirația o găsiți în video
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: