Țesătură softshell de vară flexibilă model petrol forest mentă închisă

În stoc 17,7 m
Vineri, în 10.05. la dvs. acasă
75,00 lei / m/liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-15504

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 100 % poliester + membrana TPU
Lățimea materialului:147-150 cm
Greutate:185 g / m2
Impermeabilitate: 18.000 mm
Respirabilitate: 12.000 g/m2/24 ore
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
De stof is voorzien van OEKO-TEX Standard 100 certificatie.

Softshell de vară flexibil de design - proiectat și realizat în Takoy, o protecție optimă împotriva ploii și vântului ăn perioada de vară și în perioada de tranziție

Vă prezentăm softshell-ul nostru flexibil de vară cu design, care este rezultatul propriei creativități și capacități tehnologice ale companiei noastre Takoy. Acest material extrem de funcțional combină trei straturi: o țesătură termoactivă, un strat respirabil și un material exterior impermeabil cu membrană. O astfel de structură oferă o protecție excelentă împotriva vântului și a ploii, ceea ce îl face ideal pentru producția de îmbrăcăminte exterioară pentru vară.

De ce să alegeți un softshell de vară marca Takoy:
Protecție excelentă împotriva intemperiilor: Totul datorită unui material exterior impermeabil cu o membrană care protejează împotriva ploii și a vântului, în timp ce un strat respirabil asigură confortul termic fără a încălzii prea tare.
Rezistență ridicată la impermeabilitate și respirabilitate: cu valori de rezistență la apă de 18000 mm și respirabilitate de 12000 g/m2/24h, țesătura vă garantează că veți fi uscat și confortabil chiar și în timpul activităților solicitante de vară.
Utilizare versatilă: Ideală pentru producția de îmbrăcăminte în exterior, inclusiv geci pentru copii, geci și pantaloni pentru adulți - datorită elasticității sale, este potrivită și pentru modelele mai mulate pe corp.
Detaliu estetic: Partea de dos albă a țesăturii adaugă un contrast estetic și permite mai multe opțiuni de design.
Modele exclusiviste de autor: Modelele unice pe care le proiectăm și le imprimăm direct la Takoy garantează că îmbrăcămintea dvs., va fi nu numai funcțională, ci și atrăgătoare din punct de vedere vizual.
Sfat pentru procesare și întreținere:
pentru funcționalitatea optimă și longevitatea țesăturii softshell, vă recomandăm să utilizați ață din poliester și ac universal de mărimea 80 până la 90 la coasere. Dacă apar probleme în timpul coaserii, încercați un ac elastic de dimensiunea 80 până la 90. De asemenea, este important să evitați uscarea într-un uscător de rufe, pentru a evita deteriorarea straturilor individuale.

Garanția calității superioare:

Softshell-ul nostru de vară este o țesătură realizată cu accent pe calitate și durabilitate pe termen lung. Investiția în această țesătură înseamnă obținerea unui partener de încredere pentru aventurile și activitățile în exterior pe timp de vară. Alegeți materialul nostru și experimentați o nouă dimensiune de confort și protecție în orice vreme.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: