Țesătură de catifea/velvet ELIZA bujori pe fundal alb

În stoc 2,8 m
Marți, în 18.06. la dvs. acasă
Preț standard 59,00 lei Preț special 52,00 lei
/ m / liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-8867

Detalii

Compoziție: 100% poliester
Greutate: 312 g/m2
Lățimea țesăturii: 140±2 cm
Rezistență la abraziune: 69.000
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.

Comanda care depășește 10 metri este trimisă pe rolă, pentru a preveni deteriorarea acesteia în timpul transportului. În cazul unei evaluări individuale a comenzii, ne rezervăm dreptul de a schimba ambalajul.

Catifea de design – Definiția luxului și confortului pentru interiorul dvs

Vă prezentăm catifea imprimată din producția noastră, o țesătură decorativă devenită sinonimă cu luxul și confortul în lumea design-ului interior. Acest material popular de tapițerie, cu aspectul său bogat și atingerea plăcută, este alegerea ideală pentru cei care doresc să adauge o notă de lux spațiului lor de locuit. Datorită jocului de culori și luminii care cade pe ea, catifeaua poate transforma fiecare piesă de mobilier într-o operă de artă, aducând un aspect unic spațiului dvs. 


De ce să alegeți țesătura noastră de catifea:

1. Eleganță universală: catifeaua se potrivește perfect într-o varietate de stiluri de locuit, de la clasic la modern, adăugând un sentiment de lux și căldură oricărui spațiu.

2. Aspect unic: Datorită capacității sale unice de a reflecta lumina, catifeaua adaugă profunzime și dinamism culorilor, dând viață mobilierului și accesoriilor cu un farmec unic.

3. Plăcut la atingere: Materialul este extrem de moale și plăcut la atingere, ceea ce îl face o alegere ideală pentru tapițeria mobilierului unde confortul este pe primul loc.

4. Versatilitate în utilizare: catifeaua este perfectă pentru o gamă largă de utilizări, de la tapițeria mobilierului, la perne decorative, perdele, la pături, permițându-vă să creați un aspect coeziv și luxos în interiorul dvs.

5. Producție proprie și imprimare: Imprimăm țesătura în propria noastră producție, ceea ce înseamnă că veți obține o țesătură unică care nu poate fi cumpărată în altă parte.


Garanția calității superioare

Țesătura noastră de catifea are o compoziție de poliester, este realizată cu accent pe durabilitate și valoare estetică. Alegeți acest material și transformați-vă casa sau spațiul de lucru într-un loc plin de confort, lux și stil. Investiți într-o țesătură care aduce un sentiment inconfundabil de eleganță și confort fiecărui proiect. Cu catifeaua noastră, obțineți nu numai un material de cea mai înaltă calitate, ci și posibilități nesfârșite de a crea spații care vor fi confortabile, stilate și unice.


Imprimăm acest produs în propria noastră producție.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: