Dantelă elastică 8 cm cu imprimeu pene colorate

În stoc 23,0 m
Joi, în 09.05. la dvs. acasă
25,00 lei / m/liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-15242

Acest model pe alte tipuri de țesături:

Compoziția: 90% poliamidă, 10% elastan
Lățimea materialului: 8 cm

Descoperiți la Takoy un metraj de dantelă elastică exclusivă cu imprimeu de autor din propriul nostru atelier, pe care nu îl veți găsi în altă parte. Dantela elastică își găsește aplicația în coaserea lenjerie de lux, în accesorii pentru rochii, fuste, bluze, dar și în decorațiuni care capătă o notă elegantă. Dantela are o lățime de 8 cm, este extrem de moale la atingere, nu zgârie pe piele și este extrem de flexibilă, are o cădere bună. În oferta noastră veți descoperi noi modele originale cu imprimeuri florale sau chiar un design ombré, care este o tendință actuală a modei în ceea ce privește culoarea, calitatea și design-ul în sine. Procedura de cusut, tehnologic corect aleasă, asigură funcționalitatea pe termen lung a dantelei.

Cum se coase dantela cu elastan: Vă recomandăm să folosiți un ac pentru materiale elastice (STRETCH cu vârful rotunjit mărimea 75 până la 80, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire). Pentru a menține elasticitatea țesăturii, coaseți cu un overlock sau utilizați o cusătură în zig-zag, overlock sau în formă de Z pe o mașină de acasă.

Sfat 1: Dantela este un material care necesită răbdare și precizie. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o bandă de hârtie obișnuită de birou pentru a coase materialul atunci când coaseți dantela cu materialul. Datorită acestui fapt, este mai ușor să conectați materialul superior și inferior împreună. Apoi rupeți hârtia pur și simplu, dar cu grijă.

Sfat 2: Nu uitați să fixați bine ambele părți înainte de a coase. Veți ușura coaserea și puteți evita cusăturile inutile, ruperea sau deteriorarea țesăturii. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați clemele/clipurile noastre sau bolduri. În acest caz, am alege clipsurile de fixare, deoarece boldurile ar putea să nu țină bine materialul.


Evaluează produsul:
Evaluează produsul: