Cursor metalic TKY la fermoar cu trăgător #3 mm ecru

În stoc mai mult de 50,0 buc
Marți, în 28.05. la dvs. acasă
1,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-14485

Lățimea: 3 mm

Cursor metalic TKY cu trăgător de #3 mm - accesoriu universal pentru fermoare la metru

Vă oferim un cursor metalic TKY cu trăgător de #3 mm, care este o soluție ideală pentru fermoarele la metru. Acest cursor durabil și funcțional este conceput pentru a fi ușor de utilizat și pentru a oferi servicii de încredere pentru o mare varietate în proiecte textile.

Avantajele cursorului metalice TKY 
Rezistență ridicată: construcția metalică garantează o rezistență ridicată la uzură și deteriorare.
Utilizare universală: Potrivit pentru toate tipurile de fermoare de 3 mm, făcându-l o alegere flexibilă pentru o varietate de articole de îmbrăcăminte și țesături.
Culori diferite: Oferim cursorul în diferite culori, astfel încât să puteți asorta cu ușurință la orice țesătură sau design.
Instalare ușoară: Cursorul este proiectat pentru o instalare ușoară la fermoar, ceea ce simplifică instalarea și înlocuirea.
Aplicație
Cursorul din metal TKY este excelent pentru aplicații de îmbrăcăminte, precum ar fi geci, genți și alte produse textile unde este nevoie de un fermoar durabil și funcțional. Versatilitatea și disponibilitatea sa în mai multe nuanțe de culori permite utilizarea acestuia în diferite concepte de design.

Garanția calității
Garanția noastră de calitate asigură faptul că fiecare cursor metalic TKY cu trăgător pe care îl oferim este fabricat la cele mai înalte standarde de durabilitate și funcționalitate. Alegeți produsul nostru și asigurați componente fiabile pentru nevoile proiectului dvs.

Comandați astăzi cursorul metalic TKY și îmbunătățiți funcționalitatea și estetica aplicațiilor dvs., cu fermoar.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: