Bandă reflectorizantă pentru coasere de 2 cm

În stoc mai mult de 50,0 m
Luni, în 06.05. la dvs. acasă
3,00 lei / m/liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-12607
Lățimea: 2 cm

Banda reflectorizantă de la Takoy: cresteti vizibilitatea si siguranta

Când vine vorba de siguranță și design, magazinul nostru online Takoy vă oferă doar ce este mai bun. Vă prezentăm banda noastră reflectorizantă de cusut - un însoțitor de neprețuit pentru toți cei care caută o combinație de caracter practic și stil.

Avantajele benzii reflectorizante de la Takoy:

Vizibilitate ridicată: benzile noastre reflectorizante sunt proiectate având în vedere siguranța maximă. Datorită suprafeței lor reflectorizante distinctive, reflectă eficient lumina mașinilor care se apropie, ceea ce asigură o vizibilitate ridicată chiar și în condiții de iluminare nefavorabile.

Material durabil: am ales doar cele mai durabile materiale pentru a face aceste benzi. Datorită acestui fapt, banda noastră reflectorizantă este rezistentă la uzură și intemperii și își menține proprietățile pentru o lungă perioadă de timp.

Utilizare flexibilă: Banda este proiectată astfel încât să poată fi cusută ușor și rapid pe diverse haine și accesorii. Indiferent dacă doriți să o plasați pe o geacă, hanorac, geantă sau rucsac, asigură reflectarea luminii și vizibilitate maximă pe întuneric în orice vreme.

Mercerie de la Takoy: Ca magazin online cu accent pe țesăturile de design pe care le proiectăm și le imprimăm noi înșine, suntem mândri de colecția noastră a articolelor de mercerie, care include produse special concepute precum această bandă reflectorizantă.

Nu ratați ocazia de a combina siguranța cu design-ul excepțional. În magazinul nostru online Takoy, veți găsi nu numai țesături de design, ci și accesorii practice care vă sporesc siguranța. Comanda-ți încă astăzi.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: