Bandă elastică cu imprimeu de 5 cm triunghi mix

În stoc 0,2 m
Marți, în 30.07. la dvs. acasă
11,00 lei
/ m liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-9101

Detalii

Compoziția: 76% poliester, 24% latex
Lățimea: 5 cm
Ductilitate: 105% ±10%

Banda elastică netedă cu imprimeu este realizată din material moale, este elastică, ceea ce înseamnă că după întindere revine la starea inițială. Ductilitatea benzii este de 105-110%. Cel mai adesea banda elastică este folosită în domeniul de îmbrăcăminte adică la talie, pentru a păstra produsul creat în locul dorit, de exemplu la pantaloni, rochii, fuste, geci. Se pretează și pentru producția de bretele și curele. La noi veți găsi benzi elastice în diverse modele și lățimi. Vânzarea este la metru, pretul este pentru 1 metru standard.

Banda elastică, cât și culorile utilizate la imprimare sunt certificate Oeko-Tex Standard 100 Clasa I (din 1992 un sistem internațional de testare și certificare pentru textile realizate numai din materiale nepericuloase).
ATENȚIONARE: Lățimea benzii elastice la imprimare se poate modifica cu ± 10%.
Acest tip de produs îl imprimăm în sediul propriei noastre firme Takoy.


Cum să-ți coși un costum de baie original

Cum să-ți coși un costum de baie original
A sosit timpul pentru costume de baie și întrucât avem o gamă largă de țesături de calitate pentru costume de baie și benzi elastice de design, de ce să nu ne realizăm din ele un costum de baie original? Puteți combina benzile noastre elastice de design în același model sau modele diferite cu un costum de baie și veți obține astfel o piesă unică.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: