Aplicații termoadezive astronaut

În stoc mai mult de 50,0 buc
Joi, în 25.07. la dvs. acasă
23,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13920

Detalii

Dimensiune: 17x17 ± 1 cm

Aplicații de călcat - Îmbunătățiți sau reparați hainele foarte ușor.

Aplicațiile noastre sunt o modalitate distractivă și creativă de a adăuga stil personal și originalitate proiectelor dvs., de îmbrăcăminte și textile. Aceste imagini mici, dar îndrăznețe, brodate sau cu sclipici, cu folie de călcat, sunt o modalitate rapidă și ușoară de a îmbunătăți sau de a acoperii rapid o mică deteriorare a îmbrăcămintei.

Caracteristici principale:

Aplicare simplă: Aplicațiile sunt ușor de călcat pe haine sau alte textile cu ajutorul unui fier de călcat. Durează doar puțin timp și puteți ave un nou look.
Posibilități creative: Gama noastră include o varietate de modele și stiluri, de la flori brodate la paiete strălucitoare, pentru a vă putea exprima personalitatea unică.
Potrivite pentru o varietate de scopuri în proiecte: Folosiți aplicațiile pentru a da o nouă viață tricourile, gențile, pantalonilor, pălăriilor și altor materiale textile.
Durabilitate și calitate: Aplicațiile de călcat sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a rezista chiar și după multe spălări și purtări.
Cu aplicațiile noastre de călcat puteți adăuga rapid și ușor hainelor dvs., un fler și originalitate. Indiferent dacă sunteți un design-er creativ sau un creator entuziast, aplicațiile noastre vă vor permite să creați un aspect unic care vă va descrie întotdeauna.
Scopul nostru este să vă oferim instrumente creative pentru proiecte textile care să vă inspire și să vă permită să vă exprimați viziunea personală de stil. Comandați aplicațiile noastre de călcat astăzi și începeți să vă revitalizați textilele cu un simplu fier de călcat.

Sfat: Vă recomandăm să întăriți aplicațiile de călcat cu o cusătură, astfel încât să nu se desprindă în timpul spălării.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: