Aplicație de călcat reflectorizantă model căluț - pachet 7 buc

În stoc mai mult de 50,0 buc
Marți, în 07.05. la dvs. acasă
25,00 lei / buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13874
Pachetul conține 4 aplicații de călcat mai mari sub formă de cal cu dimensiuni de 4x5,5 cm și 3 aplicații de călcat mai mici sub formă de cal cu dimensiuni de 2,5x3,5 cm.

Aplicații reflectorizante sunt un accesoriu potrivit pentru îmbrăcăminte, rucsacuri, genți, căciuli și altele. Au o funcție de reflexie în întuneric, astfel încât sporesc siguranța dvs. sau a copilului dvs. Sarcina principală a aplicațiilor reflectorizante este de a proteja pietonii în întuneric de o mașină care se apropie. Aplicațiile reflectorizante sunt potrivite pentru materiale textile din bumbac și textile realizate dintr-un amestec din bumbac și poliester.


Instrucțiuni de călcat.
Decupați motivul din folie. Pregătiți fierul de călcat fără funcția de aburire. Este o idee bună să o testați mai întâi pe o bucată mai mică de material textil.
Țesătura pe care urmează să fie călcată aplicația trebuie să fie netedă și pre-călcată înainte. Așezați aplicația pe țesătură cu folia transparentă în sus (partea reflectorizantă va fi direct pe țesătură). Acoperiți cu hârtie pentru copt și călcați timp de 15 secunde (trebuie să vă ghidați de temperatura recomandată pentru materialul pe care călcați). La softshell, setați fierul de călcat la o temperatură de 150 C. Călcați pe o suprafață tare.
După răcire, îndepărtați folia de protecție. Motivul fără folia de acoperire, acoperiți încă odată cu hârtia pentru copt și călcați încă odată timp de 5 secunde.
Rezultatul este un motiv călcat uniform, cu o structură ușoară de material textil.
Atenționare: spălați materialul după 48 de ore de la călcarea aplicației. Textilele cu aplicațiile reflectorizante se pot spăla la 40°C, motivul poate fi călcat după fiecare spălare.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: