Dragi clienți, în aceste zile magazinul nostru online funcționează standard, comenzile dvs. sunt procesate și trimise în 24 ore. Curierul le livrează în 2-3 zile lucrătoare de la expediere.

Țesătură SUN (SU) - 23 culori la alegere

în stoc: 0,0 m
Disponibilitate: 2 săptămâni
50,00 lei / m
Cod: NS-1683
Compoziție: 92% poliester, 8% Nylon
Greutate: 270 g/m2 ± 5 %
Lățimea materialului: 145 cm ± 2cm

Țesătură populară căptușită, care se caracterizează printr-o țesătură matlasată cu velur mecanic. Materialul special de la suprafață, oferă țesăturii un farmec unic. Gradul mare de abraziune, rezistența ridicată la decolorare și umiditatea scăzută asigură faptul că acest material este o alegere excelentă pentru canapele, fotolii, canapele de șezut. Țesătura este potrivită pentru o utilizare intensivă.

Vânzarea este posibilă doar pe metri întregi.

Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere Țesătură-sun-(su)---23-culori-la-alegere