Stilou de brodat/ac gol - set pentru broderie

În stoc mai mult de 50,0 buc
Vineri, în 19.07. la dvs. acasă
55,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-15921

Detalii

Pachetul conține:
1x pix reglabil + 3 dimensiuni de ace (1,3 mm; 1,6 mm; 2,2mm)
1x pix nereglabil cu dimensiunea acului de 1,6 mm
4x filetator ață
1x instrucțiuni detaliate

Ac gol / Stilou pentru broderie - Set de broderie

Un ac gol, cunoscut și sub numele de stilou pentru broderie, este un instrument revoluționar care face broderia mai ușoară și mai rapidă. Broderia este simplă și rapidă, deoarece acul se introduce doar în material, fără a fi nevoie să-l filetăm. Acest set este ideal atât pentru începători, cât și pentru cei avansați.

De ce să alegeți stiloul nostru pentru broderie - setul pentru broderie?
Design ergonomic: Mânerul confortabil reduce oboseala mâinii și vă permite să lucrați mai mult fără disconfort.
Utilizări multiple: Vă permite să creați diferite tipuri de cusături și tehnici, inclusiv cusături clasice, cusături în cruce și cusături în buclă.
Materiale de calitate: Fabricate din oțel inoxidabil și plastic rezistent pentru o durată lungă de viață și durabilitate.
Cadou perfect: Un cadou ideal pentru iubitorii de lucru manual și proiecte creative.
Promovarea artelor tradiționale: Ajută la păstrarea și dezvoltarea artelor și meșteșugurilor tradiționale, fiind în același timp terapeutic și relaxant.
Utilizare versatilă pe țesături: Poate fi utilizat pe o gamă largă de țesături, inclusiv bumbac, in, mătase, in și fibre amestecate. Perfect pentru decorarea hainelor, textilelor de casă, genților și altor produse textile.

Acest set pentru broderie vă permite să obțineți rezultate frumoase și detaliate care vor mulțumi pe toată lumea. Descoperiți bucuria broderiei cu un ac gol și creați lucrări unice pline de creativitate.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: