Revista Ottobre şi altele

La noi veți găsi disponibile 3 tipuri de reviste cu croieli:

Fibre Mood este o revistă tânără belgiană care este disponibilă pe piață din iunie 2018. Se concentrează pe croieli uimitoare, la fiecare croială există un proces foto și de asemenea vă învață cum să vă creați propria garderobă originală datorită ofertei de personalizare. Această revistă oferă de cele mai multe ori croieli în dimensiuni gata făcute de la 32 la 58.

Ottobre este o revistă finlandeză plină de croieli la modă atemporale. În fiecare an apar patru numere cu moda pentru copii (ianuarie, aprilie, iulie, octombrie), două numere cu moda pentru femei (februarie, mai) și un număr Family cu croieli pentru întreaga familie (iulie). Dimensiunile se potrivesc perfect.

Szycie/Cusături este revista spaniolă Patrones, cunoscută în poloneză ca Szycie. Oferă croieli de stil la modă și posibilitatea de a coase întreaga ținută. În plus, veți găsi în revistă diverse sfaturi și trucuri care vă vor ușura coaserea. În această revistă există atât de multe croieli practice, încât ar fi păcat să nu o oferim. Translatorul Google vă va ajuta cu siguranță să traduceți din limba poloneză.

Filtre active
 1. Eticheta
  Noutate
 2. Elimină toate filtrele
Afișează rezultatul
Filter
Setați descendent
pe pagină
 1. Lista de Dorințe Noutate Revistă Ottobre design kids 3/2024 eng
  Revistă Ottobre design kids 3/2024 eng
  NS-15525
  Rating:
  0%
  75,00 lei
  / buc Cu taxe incluse
  În stoc 29,00 buc
  Lista de Dorințe
Filter
Setați descendent
pe pagină