Resturi - French terry Milano 150cm culoare albă №1

Luni, în 22.07. la dvs. acasă
8,00 lei
/ m / liniar Cu taxe incluse
Cod: ZB-NS-10537

Detalii

Compoziția: 95% bumbac,5% elastan
Greutate: 250 g/m2
Lățimea materialului: 150±5 cm

French terry de vară, arată la prima vedere ca un jerse, este mai ferm țesut și prin urmare, oarecum mai stabil. În comparație cu jerse, are un gramaj mai mare. Diferența se poate vedea la partea din interior care la french terry constă din bucle. Datorită conținutului de elastan, această țesătură este flexibilă, potrivită pentru hanorace, set jogging de acasă, îmbrăcăminte pentru copii, căciuli sau fulare.

French terry din colecția Milano este mai moale și mai elastică. Se caracterizează prin finețe plăcută și cădere mai mare. Iubitorii de îmbrăcăminte casuală îl vor aprecia faptul că este plăcut la atingere și permite pielii să respire. Este potrivit pentru hanorace, rochii de trening, seturi jogging de acasă, diverse tipuri de îmbrăcăminte pentru copii sau căciuli și fulare. În comparație cu french terry din colecția OSKAR, Milano are o lățime mai mică.
În ofertă avem și french terry de design din colectia Milano, cu aceleași trăsături caracteristice.
Puteți combina treningul de vară cu un patent neted sau reiat.
Dacă doriți ca manșeta/patentul să se potrivească cu culoarea french terry-ului dvs., alegeți o culoare cu aceeași număr de marcare №.
Pentru coasere, vă recomandăm să folosiți un ac pentru materiale elastice (strech cu vârf rotunjit mărimea 75 până la 90 în funcție de greutatea și finețea țesăturii). Pentru a păstra elasticitatea țesăturii, este ideal să coaseți cu o mașină de cusut overlock. Dacă coaseți la o mașină obișnuită de acasă, utilizați o cusătură în zigzag, o cusătură în formă de Z sau o cusătură overlock.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: