PANOU XL - Bumbac premium NELA animale într-o pădure colorată

În stoc 17,0 buc
Marți, în 23.07. la dvs. acasă
35,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NT-2937

Detalii

Compoziția: 100 % bumbac
Greutate: 130 g/m2
Dimensiune: 100x70 cm
Țesătura are certificatul OEKO-TEX Standard 100.
Imprimare digitală, partea din spate a materialului este albă.

Panou din bumbac premium Nela – bumbac satinat luxos cu design de autor

Vă prezentăm un panou din bumbac premium Nela, o țesătură exclusivă cu legătură  atlas, cunoscută și sub numele bumbac satinat. Acest panou este realizat din bumbac 100%, tratat special pentru a oferi un confort sporit și un aspect luxos. Cu modelele noastre de autor proiectate și imprimate în propria producție, acest panou este alegerea perfectă pentru cei care caută unicitate și calitate. Panoul este potrivit pentru o pernă sau o pătură . Conține doar 1 panou superior, este necesar să cumpărați umplutură suplimentară și țesătură pentru partea din spate/verso.

De ce să alegeți panoul din bumbac premium Nela?
Țesătură cu legătură atlas de înaltă calitate: Oferă o suprafață netedă, plăcută la atingere și durabilă în același timp.
Utilizare universală: Ideal pentru realizarea de decorațiuni pentru casă, perne, pături, cuiburi pentru copii și alte proiecte vestimentare.
Modele de autor: Fiecare bucată de material textil este îmbogățit cu modele de autor care asigură că proiectele dvs., vor fi unice și excepționale.
Aspect și senzație de lux: Adaugă o notă de lux și eleganță produselor.
Întreținere ușoară: Țesătura este ușor de întreținut, ceea ce face o alegere practică pentru utilizarea de zi cu zi.
Sfat pentru cusut la bumbacul premium:
Înainte de a coase, recomandăm călcarea țesăturii cu abur sau spălare pentru a ne asigura că țesătura își păstrează dimensiunile și calitatea. Pentru coasere, recomandăm utilizarea unui ac universal cu dimensiunea de aprox. 80 și surfilați materialul cu o cusătură overlock sau în zigzag înainte de spălare pentru a preveni deșirarea direlor de ață.

Garanția calității superioare
Cu bumbacul nostru premium Nela, veți obține nu numai material de înaltă calitate, ci și sprijin pentru propria dvs. creație, cu o garanție de originalitate și lux. Investiți în această țesătură și începeți cu bucurie să creați proiecte care combină frumusețea, confortul și funcționalitatea, ridicându-vă eforturile creative la un nou nivel.

Comandați astazi un panou din bumbac premium Nela și transformați-vă ideile creative în proiecte elegante și durabile, care vor impresiona pe toată lumea.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: