PANOU XL - Bumbac exclusive model de licență Pat și Mat pe alb

În stoc 11,0 buc
Marți, în 23.07. la dvs. acasă
39,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NT-2453

Detalii

Compoziția: 100 % bumbac (bumbac satinat mai fin)
Greutate: 130 g/m2
Imprimare: Imprimare digitală cu coloranți reactivi
Dimensiune: 100x80 cm
Certificat: OEKO TEX STANDARD 100 class I.
Imprimare digitală, partea din spate a materialului este albă.
Modelul îl vindem sub licență, nici panoul, nici produsul nu pot fi folosite pentru revânzare.

Bumbacul exclusive este o țesătură naturală țesută din bumbac cu legătură atlas - denumită și bumbac satinat. Cu toate acestea, din cauza denumirii bumbac satinat, materialul tinde să fie confundat cu poliesterul satinat chiar dacă nu are aproape nimic de-a face cu acesta. Bumbacul satinat este într-adevăr una dintre țesăturile naturale de cea mai înaltă calitate, cu un conținut de 100% bumbac. Este realizat din fibră de bumbac, care este obținută din fructele de bumbac. Este un material respirabil si absorbant, neelastic, ușor ca greutate, foarte confortabil la purtare, dar în același timp este un material extrem de durabil cu întreținere ușoară.

Spre deosebire de bumbacul premium (de asemenea, un bumbac ușor satinat cu legătură atlas), bumbacul exclusive aparține colecției noastre exclusive deoarece în ultima etapă de producție este suplimentar înmuiată, are o lățime mai mare - până la 170 cm și este imprimat cu cea mai înaltă calitate de imprimare digitală din lume, care folosește vopsele ecologice extra rezistente. Bumbacul exclusiv se poate coase foarte ușor și la o mașină de cusut de acasă, astfel chiar și începătorii pot lucra cu el, tot ce trebuie să faceți este să coaseți cu cusătură dreaptă, cu ace universale și cu adăugare pentru tiv pe care îl veți coase într-o cusătură în zig-zag. Din pânza de bumbac se pot coase accesorii de uz casnic (prosoape, fețe de masă, șorțuri de bucătărie), și produse practice precum ar fi sunt lenjerii de pat sau perne. Bumbacul satinat este datorită procedurii de extra înmuiere o țesătură extrem de plăcută pentru corp, astfel îl puteți alege pentru cămăși, rochii sau bluze de damă și bărbați.Fiind un material natural, se strânge în timpul spălării, astfel vă recomandăm prespălarea sau călcarea cu fierul de călcat folosind abur înainte de coasere.


Atenționare importantă:

Acest panou nu este un produs finalizat. Este destinat prelucrării ulterioare, prin urmare nu are margini prelucrate, finisate. Desfacerea firelor de pe margini este un fenomen natural care nu poate fi recunoscut ca subiect al unei reclamații.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: