Panou pentru rucsac din poliester impermeabil FLUO broască

În stoc 5,0 buc
Vineri, în 26.07. la dvs. acasă
30,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-11234

Detalii

Compoziția: 100 % poliester
Greutate: 190 g/m2 ± 5 %
Dimensiune: 150x50 cm
Partea inversă/de dos a țesăturii este albă.
Țesătura are certificatul OEKO- Standard 100.

Dimensiunile generale ale panoului sunt de 150 x 50 cm. Pe un panou sunt toate piesele necesare pentru un rucsac, panoul trebuie doar tăiat și cusut. Dimensiunea unei părți a rucsacului este de 42 x 33 cm. La rucsac aveți nevoie de un șnur de aproximativ 3 metri lungime.

ATENȚIE: Șireturile nu sunt incluse în panou, ci trebuie achiziționate separat.

p>

Pentru a coase un rucsac aveți nevoie de:

Țesătură din poliester parțial impermeabilă, este impregnată pe o parte cu PU (poliuretan), deci are rezistență parțială la apă. Poliesterul are o rezistență foarte mare la abraziune și întindere, este utilizat pe scară largă în industria textilă și a mobilei, turism și publicitate.

Atât materialul, cât și imprimeul au certificarea OEKO TEX STANDARD 100 clasa I (din 1992 un sistem internațional de testare și certificare pentru textile realizate numai din materiale nepericuloase).

Cum să coaseți un săculeț distractiv pentru copii

Încercați să coaseți un săculeț (rucsac/geantă pentru copii) cu tutorialul nostru video. Poți alege dintre panourile cu motivul animalelor vesele cu limba scoasă Vei descoperi că coaserea unui săculeț original, nu este deloc complicat Foto - tutorial: https://takoy.ro/inspiratie/post/cum-sa-coase-i-un-rucsac-luminos-pentru-copii-cu-limba-scoasa Panou pentru săculeț (din videoclip): https://takoy.ro/paneel-voor-rugzak-uit-waterafstotend-polyester-fluo-vos-ns-11232 Capse: https://takoy.ro/materiale-textile/mercerie-galanterie/accesorii-de-cusut/capse Șnur împletit din bumbac: https://takoy.ro/materiale-textile/mercerie-galanterie/snururi Ață: https://takoy.ro/materiale-textile/mercerie-galanterie/a-a-polyester Foarfecă: https://takoy.ro/materiale-textile/mercerie-galanterie/accesorii-de-cusut/foarfece Clipsuri croitor de fixare: https://takoy.ro/clipsuri-fixare-pentru-croitor-20-buc-in-pachet-ns-11045 Greutate de fixare: https://takoy.ro/greutate-fixare-din-sticl-pentru-tesaturai-takoy-ns-9774 Brățară din silicon cu magnet pentru bolduri: https://takoy.ro/br-ar-silicon-cu-magnet-pentru-ace-takoy #takoy #coasere #saculet #rucsac #sqculetcopii #panoupentrurucsac #saculetcopiiculimbascoasa #saculetculimbascoasa
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: