Panou pentru fustă circulară copii bumbac premium, imitație broderie flori imprimeu Violet

În stoc 18,0 buc
Luni, în 22.07. la dvs. acasă
80,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NT-2931


Acest model pe alte tipuri de țesături:

Detalii

Compoziția: 100% bumbac
Greutate: 130 g/m2
Dimensiune Panou: 80x170 ± 5 cm

C3- jumătate din circumferința șoldurilor +2cm
K1- lungimea totală a fustei
1- fustă
2- centura taliei
Atenționare: produsul este vândut ca croială/tipar imprimat pe țesătură, nu ca un produs cusut final
Imprimare digitală, partea din spate a materialului este albă.

Descoperiți bucuria de a coase cu panoul nostru imprimat pentru fustă circulară, care va face coaserea mai ușoară și vă va economisi timp. 1 panou conține toate mărimile, doar ajustați centura taliei la dimensiunea dorită. Alegeți din gama noastră de modele și începeți să coaseți. Fusta circulară este ideală pentru a fi purtată în zilele de vară, materialul este plăcut aerisit. Dacă doriți un imprimeu original de autor - o fustă circulară este alegerea potrivită. Croiala, design-ul original și imprimarea sunt create aici la Takoy. Fusta este imprimată pe bumbac premium. Este o țesătură naturală din bumbac țesută cu legătură atlas - de aceea se mai numește bumbac satinat. Cu toate acestea, datorită denumirii de bumbac satinat, materialul este adesea confundat cu satinul din poliester, în timp ce nu are aproape nimic în comun cu acesta. Bumbacul satinat este într-adevăr una dintre țesăturile naturale de cea mai înaltă calitate, cu conținut de bumbac 100%. Este o țesătură durabilă, respirabilă și absorbantă, neelastică, ușoară, foarte plăcută la purtare, dar în același timp este un material extrem de durabil, cu întreținere redusă. Bumbacul premium este imprimat cu cea mai blândă metodă de imprimare digitală cu culori ecologice, care economisesc apă. Întrucât este un material natural, se micșorează la spălare, astfel vă recomandăm să spălați materialul înainte de coasere, sau micșorarea o puteți reduce prin călcare cu un fier de călcat folosind funcția de abur.

Cum se coase un panou cu croială pe o fustă circulară: Pur și simplu cu procedura noastră foto. Vă recomandăm să coaseți cu o cusătură dreaptă și cu un ac universal pentru coaserea obișnuită a țesăturilor cu vârful ușor rotund mărimea 75 până la 80, cu cât materialul este mai fin, cu atât vârful este mai subțire. Surfilați materialul cu o cusătură în zigzag sau cu overlock. Alegeți din oferta noastră de ace Beissel de calitate superioară, care sunt fabricate sub licență germană.

Sfat 1: Nu uitați de foarfece de croitorie ascuțite și de înaltă calitate, care vă vor asigura tăierea lină a țesăturiilor, dar, în același timp, au un mâner ergonomic care vă va fi confortabil. Folosiți foarfece exclusiv pe material. Dacă folosiți foarfece pe țesătură și hârtie în același timp, acestea se vor deteriora foarte repede și nu veți putea tăia cu ele. 


PANOU FUSTĂ CIRCULARĂ PENTRU COPII

PANOU FUSTĂ CIRCULARĂ PENTRU COPII
Inspirație pentru cusut puteți găsi în video.
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: