Material in - Colorat

La takoy, avem o gamă largă de țesături metraj din IN unicolor și imprimat cu modele de design, dar este posibil să achiziționați de la noi și In țesut (pânză de In) cu dungi.

Țesătura de In este extrem de rezistentă (este cea mai puternică fibră naturală), cu toate acestea este fină, ușoară, durabilă și proprietățile sale se îmbunătățesc cu timpul. Are o textură deosebită, este antialergică și antibacteriană - potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii. Elimină umezeala, vara răcorește plăcut și iarna încălzește. Datorită aerisirii sale, este deosebit de potrivită pentru hainele de vară, iar iarna este perfectă pentru eșarfe și șaluri - încălzește plăcut gâtul. Deoarece absoarbe bine, inul este utilizat pe scară largă pentru prosoape de bucătărie, prosoape de baie, fețe de masă și lenjerii de pat. Singurul "dezavantaj" este șifonarea acestuia. Cu toate acestea, mulți iubitori de in, consideră acest lucru ca fiind un avantaj. Datorită acestui fapt, este ușor de recunoscut și are un aspect excepțional.

Datorită țesăturii puternice și netede a fibrelor, țesătura de in este rezistentă la întindere și la uzură. În plus, inul alb, dar și cel natural, poate fi spălat la temperaturi ridicate fără ca fibrele să fie distruse. Nu și în cazul inului vopsit și imprimat; temperaturile ridicate de spălare pot deteriora culoarea sau imprimarea. Țesătura de in, în procesul de producție este mai moale datorită prespălării, dar totuși se va micșora, deci țineți cont de acest lucru înainte de a coase din el, vă recomandăm să pre-spălați țesătura în mașina de spălat sau să o călcați prin procesul de aburire. Dacă vă decideți să spălați materialul după cumpărare, vă recomandăm să îl sulfilați înainte, pentru a nu se destramă.

Inul este ecologic - este organic, se degradează complet și nu lasă deșeuri periculoase pentru mediu.

Printre cele mai populare tipuri de In metraj aparțin inul natural nealbit și inul cu certificat alimentar. Pânza fină înmuiată este potrivită pentru îmbrăcăminte și pânza groasă pentru săculeți din in sau diverse decorațiuni.

Filtru
Filtre active
  1. Culoare
    Colorat
  2. Elimină toate filtrele
Afișează rezultatul
Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.