Lezardă de 25mm model grecesc

În stoc 30,7 m
Vineri, în 26.07. la dvs. acasă
5,00 lei
/ m liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-8186

Detalii

Compoziția: poliester
Lățimea: 25 mm

Lezardă - un accesoriu de design universal pentru haine și multe altele

Vă prezentăm lezardele noastre, accesorii de design versatile care oferă o modalitate simplă, dar eficientă de a însufleți hainele și accesoriile. Aceste lezarde sunt concepute pentru a fi cusute pe părțile laterale ale mânecilor sau pantalonilor, ca decor pe buzunare sau pentru a adăuga stil ghiozdanelor și diverselor alte proiecte creative. Ușurința lor de aplicare și versatilitatea lor, le fac ideale pentru oricine caută o modalitate practică de a adăuga interes vizual și personalitate creațiilor lor.

De ce să ne alegeți lezardele noastre?
Utilizare flexibilă: Lezardele pot fi aplicate pe o gamă largă de îmbrăcăminte și accesorii, făcându-le un instrument versatil pentru fiecare designer și croitor priceput.
Accesoriu de design: Aceste lezarde adaugă un element imaginativ și original oricărui proiect, fie că este vorba de a aduce viață la o pereche simplă de pantaloni sau de a adăuga un accent elegant unui rucsac.
Aplicare ușoară: Lezardele noastre sunt concepute pentru a fi ușor de cusut, permițând îmbunătățiri rapide și eficiente fără a fi nevoie de instrumente sau tehnici complicate.
Funcție estetică: Oferim lezarde în diverse culori și stiluri, care vă vor permite să vă coordonați perfect proiectele conform dorințelor dvs.
Durabile și de calitate: Alese din materiale de calitate,lezardele noastre sunt concepute pentru a rezista la uzura și spălarea normală.

Sfat pentru următorul dvs., proiect
Utilizați lezardele noastre pe părțile laterale ale pantalonilor sau ale mânecilor pentru o actualizare vizuală instantanee sau coaseți-le în partea din față a buzunarelor pentru a crea un element de design îndrăzneț.

Garanție de calitate din magazinul dvs. electronic
Cu împletiturile noastre, obțineți nu numai un element de design elegant, ci și o garanție a calității și durabilității. Folosește-le pentru diverse proiecte și vezi singur influența lor asupra transformării hainelor și accesoriilor tale.

Creați un stil unic pentru dvs., și proiectele dvs., cu ajutorul lezardelor noastre și lăsa-ți creativitatea să înflorească cu fiecare bandă cusută. Descoperiți coaserea cu bucuria pe care o pot oferi lezardele noastre.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: