Instrucțiuni pentru coaserea unui pui din material textil

Instrucțiuni pentru coaserea unui pui din material textil

Inspirație pentru decorarea de Paște

1

 

Primăvara și sărbătorile de Paște se apropie iar tu te gândești cum să-ți decorezi casa?

Îți oferim instrucțiuni simple pentru un decor frumos de Paște, care va aduce puțină primăvară în casa ta. Coase cu noi, un pui din țesătură adorabil. Resturile mici din țesăturile noastre îți vor fi suficiente, coaserea în sine îți va lua puțin timp și efectul final va fi cu adevărat grozav :) Puii noștri vor fi un decor ideal de Paște.

Timp de producție: 20 minute

Dificultate: potrivit și pentru începători

Vom avea nevoie de:

2

Cum să Îl fac?

Îți vom simplifica producția de pui, datorită croielii, pe care o vei găsi acum la noi. Trebuie doar să o imprimi și să tai piesele. Coaserea în sine va fi de asemenea, simplă. Vei vedea, îți va ieși frumos. Poți să îți simplifici procesul, de exemplu, prin faptul că nu vei coase piesele din fetru.

1. Imprimăm și decupăm șabloanele croielii.

3

4

 

2. Vom tăia piesa din bumbac. Marcăm locația ochilor și a altor părți.

5

6

 

3. Lipim fetru de fetru. Astfel obținem un material mai gros. Desenăm piesele (picioare, pieptene și ciocul), pe care apoi le coasem cu o cusătură dreaptă în locul marcat. Apoi tăiem piesele chiar pe lângă cusătură. Îți recomandăm să desenezi mai întâi piesele, să le coși și doar apoi să le decupezi. Poți folosi doar un singur strat de fetru. Dar piesele nu își vor mai păstra atât de bine forma. Nu este necesar să coși piesele, atâta timp cât le lipești bine. Dar cusute vor arată mai bine ;)

7

8

9

10

11

 

4. Decupăm din fetru nelipit piesele de - ochi. Le prindem cu bolduri și apoi le coasem (în locul indicat/marcat) pe piesa din țesătură.

12

13

 

5. Prindem cu bolduri și coasem piesele din fetru pe partea de material. Locația este indicată prin tăieturi. Vom coase aprox. 0,5 cm de la margine.

14

 

6. Îndoim partea de material textil. Prindem cu bolduri și coasem cele două părți ale puiului nostru din material textil. Vom lăsa ultima parte, de jos, necusută. Coasem la 1 cm de margine.

15

16

 

7. Vom face picioare conectând piesele din fetru și șnur. Șnurul are 15 cm lungime. Vom face mici orificii în părțile din fetru ale picioarelor în care apoi vom înfileta șnururile. Apoi la capăt le înnodăm.

17

18

 

8. Întoarcem partea de țesătură - corpul puiului în partea inversă și o umplem cu fibră goală.

19

20

 

9. Prindem cu bolduri mijlocul piesei din față și mijlocul piesei din spate (punctul de îndoire). Apoi prindem cu bolduri treptat toată marginea inferioară cu introducerea picioarelor pentru această cusătură.

21

 

10. Cosem partea inferioară prinsă cu bolduri în același timp cu picioarele introduse.

22

 

11. Coasem mărgele pe piesa din fetru - ochii. Vor servi drept pupile ;)

23

24

 

Pentru a coase decorul nostru, vei avea nevoie doar de resturile rămase de țesături, pe care le ai acasă. Oriunde vei pune puișorii, vor arăta adorabili și moderni :)

25

26

 

Fă-ți un decor frumos de Paște cu puișorii noștri.

 

Dacă ai o problemă cu unii dintre pași, veți găsi și un ghid video care te poate ajuta cu coaserea.

CUM SĂ COS UN PUI DE PAȘTE ⎹ @TakoyRO

CUM SĂ COS UN PUI DE PAȘTE ⎹ @TakoyRO
Primăvara și sărbătorile de Paște se apropie iar tu te gândești cum să-ți decorezi casa? Îți oferim instrucțiuni simple pentru un decor frumos de Paște.