Cum să coaseți o bentiță pentru bebeluș în formă de coroană + croială GRATUITĂ

Cum să coaseți o bentiță pentru bebeluș în formă de coroană
+ croială GRATUITĂ

Vremea caldă de vară atrage copiii către natură, spre parc, să alerge, să se bucure de libertate. Nu trebuie să uitați de faptul că și în lunile călduroase de vară suflă din când în când o adiere blândă de vânt și nici nu ne gândim și poate apărea o problemă. Prin urmare, este bine să vă protejați urechile chiar și în lunile mai calde. Cu toate acestea, știm foarte bine că pentru a purta o căciulă este deja cald în lunile de vară. Prin urmare, există o alternativă plăcută și foarte originală - o bentiță pentru copii. Aceasta pe care o vom face noi are formă de coroană și credem că va fi purtată și iubită mai mult. Totuși, cine nu și-ar dori să fie o prințesă (sau chiar un mic prinț ;) ) pentru o vreme

 

 

Timp de producție: 30 minute
Dificultate: potrivit și pentru începători

 

Nu trebuie să vă faceți griji, nu este vorba despre o cusătură complicată. Nu veți avea nevoie de mult spațiu sau timp pentru a coase o coroniță pentru bebeluși. Poate fi cusută la o mașină de cusut clasică și o veți face foarte repede.

Trebuie să vă pregătiți:


Țesătură

Cea mai potrivită țesătură pentru o bentiță de copii este cu siguranță un jerse. Puteți alege dintre cel cu design sau unicolor, sau chiar unul și celălalt și coroana va fi pe două fețe. Când veți afla cât de ușor se poate coase o astfel de bentiță și cât de bine se va purta, nu veți rămâne niciodată fără ea :). 25 cm de jerse și 10 cm de 10 cm vlieseline inserție termocolantă, (pentru materiale moi și elastice) sunt suficiente pentru a coase o bentiță. Noi am ales un jerse de design cu un model floral frumos.

Am pregătit pentru dvs., 4 mărimi de croieli.
Vom alege dimensiunea potrivită, pe care o vom tipării și o vom decupa.

 

Asigurați-vă că verificați setările imprimantei! Imediat după imprimare, măsurați dacă dimensiunea vi se potrivește (pe cm).

 

Mărimea XS (19,5 cm)) Potrivită pentru copii de la 3 luni la 9 luni.
Mărimea S (20,5 cm) Potrivită pentru copii de la 9 luni la 2 ani.
Mărimea M (22 cm) Potrivită pentru copii de la 2 ani la 5 ani.
Mărimea L (24,5 cm) Potrivită pentru copii de la 5 ani până ... la vârsta adultă ☺.

1. Mai întâi imprimăm și decupăm croiala, pe care ați găsit-o la noi. Nu este nevoie să adăugați cm în plus de cusătură la croială. Vom coase la 0,5 cm de la margine.

2. Îndoim materialul față în față și poziționăm croiala - o pliem (linia punctată pe croială) pe îndoirea țesăturii. Vom prinde croiala cu bolduri și o vom desena cu cretă.

3. Rotim croiala în partea inferioară - imagine în oglindă și o desenăm din nou.

4. Desenăm astfel toată coroana, pe care o decupăm.

5. Trebuie să întărim vârfurile coroanei. Dacă am coase drept într-o astfel de stare, capetele coroanei nu ar sta niciodată frumos drept. De asemenea, este important cum decidem să întărim vârfurile coroniței. Nu am recomanda un material de vlieseline inserție termocolantă. Am recomanda una mai moale, potrivită pentru țesături elastice. Vlieseline inserție termocolantă clasică, neelastică ar fi prea dură, materialul ar fi apoi mai gros și neelastic și nu ați putea alinia frumos vârfurile coroanei.

6. Vom alege așadar vlieselină potrivită pentru țesături elastice. De exemplu, acesta pe care îl puteți găsi la noi AICI

Vom croi două benzi identice de dimensiune: lățimea totală a coroanei x înălțimea de 9 cm.

7. Călcați vlieselina pe coroană. Călcăm pe partea inversă și pe ambele margini - unde sunt vârfurile coroanei.

8. Tăiați vlieselina proeminent de la vârfurile coroanei. De asemenea, este posibil să lipiți vlieselina pe țesătură înainte de a tăia vârfurile coroanei și apoi tăiați țesătura împreună cu materialul de vlieselină pe el în forma vârfurilor.

9. Îndoim coroana în mijloc cu fața înspre față și cu bolduri fixăm vârfurile unul de celălalt, astfel încât să nu se miște la coasere.

10. Coasem vârfurile coroanei. Cosem cu o cusătură dreaptă clasică. Cosem aprox .: 0,5 cm de la marginea materialului, iar la vârfuri întoarcem cu acul impuns în material. Așa coasem atunci când dorim să schimbăm direcția de coasere la un moment dat. Materialul este rotit atunci când acul este impuns în material și la piciorul presor ridicat. Datorită acestui lucru, putem urmări fără probleme direcția de coasere atunci când schimbăm direcția de coasere.

11. Tăiem colțurile în vârfuri și facem tăieturi drepte în vârf în apropierea cusăturii, pentru ca apoi când întoarcem vârfurile coroanei și le călcăm să arate bine.

12. Întoarceți întreaga coroană pe partea din față. Scoatem frumos vârfurile coroanei astfel încât să fie cât mai frumoase și ascuțite. Apoi călcăm toată coronița.

13. Atașăm marginile coroanei între ele și le fixăm cu bolduri pe interior. Vom conecta părțile laterale ale coroanei astfel încât să avem o coroniță. Vom coase în interiorul coroanei. Este mai complicat la manipulare, pentru că avem coroana întoarsă pe față, dar coasem pe dos (în interiorul coroanei). Nu vom coase ambele straturi în jur. Când coaseti, lăsați un orificiu (aprox.: 3-4 cm) prin care apoi veți întoarcem materialul - o punem în interiorul coroanei.

14. Veți întoarce totul pe partea din față. Tot ce trebuie să faceți este să coaseți orificiul.

15. Luați un ac și ață și coaseți orificiul cu mâna.

16. Cosem orificiul astfel încât să prindeți o parte cu cealaltă parte.

 

Acest lucru va face cusăturile invizibile și coroana va putea fi purtată pe ambele părți.

17. Călcăm toată coronița finală, o testăm și o purtăm cu bucurie :)

Jerse de design

 

Cum să mi cos o bentiță pentru bebeluș în formă de coroană

Cum să mi cos o bentiță pentru bebeluș în formă de coroană
Creați-vă cu noi o bentiță originală. Bentița de copii din jerse este potrivită nu doar pentru o perioadă de tranziție, dar și pentru a fi purtată pe tot parcursul anului. Cea pe care o puteți realiza cu noi este în formă de coroană. Care dintre noi nu ar dorii să fie o prințesă sau un mic prinț pentru o perioadă.