Cum încercăm să ne gândim la viitorul Pământului

Cum încercăm să ne gândim la viitorul Pământului

Cu toții am comemorat în mod tradițional Ziua Pământului pe 22 aprilie.
Este o sărbătoare motivată ecologic, care urmărește să atragă atenția oamenilor asupra efectelor de distrugere a mediului înconjurător.

Noi încercăm să sărbătorim Ziua Pământului în fiecare zi.

Uneori, puținul este suficient, poate doar să ieșim din zona de confort, să facem câteva lucruri diferit și cine știe - poate putem împreună îmbunătăți viața de pe această planetă.

Compania noastră încearcă de mult timp să urmeze calea durabilității. Ne îmbunătățim serviciile pas cu pas într-un mod mai ecologic. Știm că acest lucru este necesar și mai presus de toate, are sens, este benefic.

De-a lungul timpului, am demonstrat (și încă demonstrăm) realizarea unor schimbări ecologice mici/mari care nu ne-au influențat în mod fundamental viața, ne-am obișnuit cu ele și cel mai important, am început să le iubim.

  • Vă ambalăm coletele mai ecologic
  • De ceva timp folosim cutii de carton reciclabile pentru ambalare.
    Nu este întotdeauna ușor pentru magazinele online să găsească un mod adecvat de ambalare a produselor. Plicurile din plastic au multe avantaje, dar de-a lungul timpului am găsit și o alternativa plăcută, mai ecologică. Acum vă putem împacheta majoritatea coletelor în cutiile noastre reciclabile. Au o rezistență ridicată, greutate redusă și capacitate mare de încărcare, datorită acestor calități țesăturile noastre pot ajunge intacte la dvs.
    Benzile adezive din hârtie și-au găsit aplicație la noi. Ele pot înlocui complet benzile clasice din polipropilenă. Ele aderă frumos la suprafață și pot fi reciclate împreună cu cutiile din carton. Un alt avantaj este faptul că datorită lor nu trebuie să lipim pachetele de mai multe ori, astfel încât să nu se dezlipească. Un strat este suficient. Deci nici nu le consumăm chiar atât de mult.

  • Ne gândim ce produse vă vindem
  • Ne interesează de unde și cum sunt fabricate țesăturile pe care vi le oferim. Am reușit chiar să includem țesături reciclabile în oferta noastră. De exemplu, costume de baie reciclate. Este un costum de baie realizat din fire reciclabile din sticle PET. Vi se pare nerealist?
    Țesătura din fire reciclabile nu este în niciun fel mai rea decât tricotajele realizate din fire tradiționale. Datorită elastanului adăugat, această țesătură este flexibilă și elastică. În plus, este respirabilă, nu vă limitează în mișcare și se usucă foarte repede. Este potrivită pentru costume de baie și îmbrăcăminte fitness (tricouri, colanți, maiouri), dar o puteți folosi și pentru îmbrăcăminte de dans. Astfel la sport sau la dans, puteți avea nu numai o bună senzație și libertate în mișcare, ci și o senzație bună că ajutați prin haine din această țesătură.

  • La Takoy nu veți găsi pahare din plastic
  • Așa cum în interior așa și în exterior.
    Nu numai la dvs., vă arătăm posibilități mai ecologice în exterior, dar învățăm și să trăim mai ecologic în compania noastră - în interiorul companiei. Nu veți găsi niciun aparat de cafea cu pahare din plastic.
    Deoarece suntem mari iubitori de cafea, cafeaua noastră se bea întotdeauna dintr-o ceașcă și dintr-un aparat de cafea popular cu pârghie. Cafeaua ne este furnizată de producători locali, pe care vă recomandăm să îi încercați. Veți fi surprinși de câți producători locali cu cafea foarte bună veți găsi în Slovacia.
    Dar ce facem cu deșeurile generate? Ați încercat deja peelingul cu cafea? Probabil ați auzit despre efectele benefice ale cafelei asupra pielii. Dacă nu știați, cofeina ajută la circulația sângelui în piele. Poate de aceea se spune despre fetele din vest ca sunt frumoase :)

  • La noi fiecare are sticla lui
  • Da. Nimeni de la noi nu trebuie să-și aducă apă la locul de muncă!
    Nu că nu am susține un regim de apă, dimpotrivă. Îl susținem, și prin urmare fiecare are sticla lui originală, ecologică, în care își toarnă apă de la o mașină de filtrare sub orice formă.

  • Fără tacâmuri sau farfurii din plastic în sala noastră de mese
  • Nu veți găsi tacâmuri de plastic strecurate în coșurile noastre de gunoi.

  • Ne place verdeața
  • Ferestrele noastre se laudă și cu puțină verdeață.
    La începutul primăverii, colegul nostru plantează răsaduri de roșii, care ne împodobesc ferestrele toată primăvara. Ne asigurăm în mod responsabil că acestea sunt verzi, puternice și frumoase. Necesită multă umiditate, nutrienți și desigur multă, multă lumină pe care o avem îndeajuns.
    Presupunem că și o atmosferă plăcută la locul de muncă îi ajută să crească. Ultimele răsaduri părăsesc ferestrele noastre după cei trei înghețați din 12-14 mai. Apoi doar ținem pumni ca ele vor înflori frumos, vor naște, vor crește, se vor înroși și la sfârșitul lunii iunie să vină din nou la noi. Pe o farfurie.

Să nu uităm că chiar și puținul este întotdeauna mai mult decât nimic și că fiecare faptă contează.