Hârtie kraft - Accesorii

Hârtia kraft lavabilă (hârtie lavabilă sau de spălat, snap pap, wrap up) în mai multe culori naturale se vinde la metru, dar la noi o puteți achiziționa pe bucăți.

Este un material care poate fi spălat, cusut, călcat pe un program delicat, imprimat, laminat, gravat și vopsit cu culori concepute pentru materiale textile care după ce este călcat rezistă la spălare. Nu se deformează, nu se decolorează și nu se dizolvă în apă. Conține latex sintetic, care o face durabilă și flexibilă.

Este o alternativă excelentă la materialele de origine animală și la pielea artificială. Accesoriile realizate din hârtie kraft lavabilă au un aspect modern, natural și ecologic.

Hârtia kraft (denumit și hârtie lavabilă) este folosită în modă și decorări. Este un material excelent pentru realizarea de genți, poșete, rucsacuri, cutii sau coperți pentru cărți, caiete și calendare. De asemenea, este folosit pentru producerea de etichete textile potrivite pentru îmbrăcăminte (le puteți face și dvs. acasă - tăiați-le și ștampilați-le sau vopsiți-le cu cerneală textilă).

Hârtia Kraft pentru coasere se mai numește și piele vegană. De ce?

  • pentru că este o hârtie care la atingere arată ca o piele și seamănă cu pielea reală
  • în producția sa, nu se utilizează componente de origine animală
  • spălarea și utilizarea îi conferă o textură mai intensă de piele îmbătrânită

Pentru cusut utilizați un ac ascuțit pentru denim sau piele, acul de mărime 100-110.

Filtre active
  1. Tip
    Accesorii
  2. Elimină toate filtrele
Afișează rezultatul
Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.