Gherghef broderie din bambus 30 cm

În stoc mai mult de 50,0 buc
Joi, în 25.07. la dvs. acasă
25,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13865


Aceeași nuanță și colecție

Detalii

Compoziția: 100% bambus
Diametru: 30 cm

Cerc/Gherghef pentru broderie din bambus: de la cusături frumoase la un cadru de artă decorativ

Descoperiți versatilitatea și frumusețea cercurilor de brodat din bambus din magazinul nostru online! Aceste cercuri versatile sunt alegerea perfectă pentru orice pasionat de broderie, de la începători la profesioniști.

Caracteristici care fac cercul nostru pentru broderie din bambus unic:

Design practic: Fiecare cerc este conceput astfel încât orice pânza să poată fi fixată și întinsă cu ușurință, ceea ce va asigura confortul broderiei și rezultate perfecte.
Instrument multifuncțional: Nu numai că este grozav pentru broderie, dar poate servi și ca un cadru decorativ original, care va ieși în evidență pe perete cu broderia dvs., finală.
Creativitate fără margini: Pe lângă proiectele brodate, este ideal și pentru crearea decorațiunilor din macrame, ceea ce va extinde spectrul creativității dvs.
Bambus ecologic: Alegeți din gama noastră de cercuri din bambus durabil și ușor de întreținut, care va adăuga o estetică naturală oricărui proiect.
Dimensiuni diferite: Oferim diferite dimensiuni, astfel încât să puteți alege cercul exact care se va potrivi dimensiunilor proiectelor dvs., de broderie.
Fiți martori a cum va lua forma unei opere de artă broderia dvs., cu cercurile noastre din bambus. Pentru cei care iubesc calitatea și funcționalitatea combinate cu ușurința în utilizare, cercurile noastre pentru broderie sunt soluția potrivită. Creați-vă opere de artă brodate frumoase sau decorațiuni unice acasă, care vor aduce viață în orice spațiu. Alegeți din oferta noastră astăzi și începeți să brodați creația dvs., cu o poveste care va vorbi prin fiecare cusătură unică.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: