Fermoar spiralat fucsia #3 mm metraj, fără cursor

În stoc 0,1 m
Joi, în 25.07. la dvs. acasă
2,00 lei
/ m liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-4812


Variante de culoare

Detalii

Lățimea: 3 mm
Utilizare: Fermoarul este potrivit pentru îmbrăcăminte, dar și pentru producția de lenjerii, perne, genți, etc. etc.
Vânzare la metru, prețul afișat este pentru 1 metru.
Fermoarul se vinde fără cursor.

Fermoarul spiralat la metru - partenerul perfect pentru proiectele dvs. textile.
Căutați un fermoar universal de înaltă calitate, la metru, pentru lucrările dvs. textile? Fermoar nostru spiralat la metru este răspunsul la nevoile dvs. Cu acest fermoar la metru excepțional, aveți ocazia să reglați lungimea exact în funcție de proiectele și ideile dvs.

Caracteristici principale:

Fermoar spiralat de calitate: Fermoarul nostru spiralat este realizat cu accent pe calitate, ceea ce asigură fiabilitate și durabilitate.
Metraj personalizat: Datorită metrajului, puteți crea cu ușurință un fermoar exact așa cum vă este necesar pentru haine, genți, perne și alte proiecte textile.
Diferite nuanțe de culori disponibile: Aveți la alegere dintr-o gamă largă de culori, astfel încât să puteți potrivi cu ușurință fermoarul la proiectul dvs.
Ușor de instalat: Fermoarul nostru spiralat este proiectat pentru a fi ușor de cusut, ceea ce înseamnă că vă puteți finaliza creațiile rapid și ușor.

Fermoarele la metru se vând fără alergător/cursor, acesta trebuie achiziționat separat.

Cu ajutorul fermoarului nostru spiralat, obțineți control absolut asupra proiectelor dvs. textile. Indiferent dacă sunteți un designer profesionist sau un începător entuziasmat, fermoarul nostru la metru vă va permite să obțineți rezultatul perfecte.

Comandați astăzi și începeți să transformați ideile în realitate. Cu ajutorul fermoarului nostru spiralat, veți avea posibilități infinite pentru creațiile dvs. textile. Inspirați-vă și creați cu încredere!

Evaluează produsul:
Evaluează produsul:
La acest produs recomandăm să achiziționați: