Fermoar Sarah impermeabil cu 2 cursori de 5 mm - petrol de 90 cm

În stoc 29,0 buc
Joi, în 25.04. la dvs. acasă
15,00 lei
Prețul final RON
buc
Cod: NS-10455
Lungimea: 90 cm, Lățimea: 5 mm

Fermoar impermeabil cu doi cursori - funcționalitate de top și protecția hainelor dvs. Nuanțe de culori diferite, preturi grozave.

Fermoarele noastre impermeabil cu doi cursori sunt soluția ideală pentru a vă asigura confortul și protecția împotriva ploii. Aceste fermoare sunt echipate cu un strat special impermeabil și sunt disponibile în diferite lungimi și nuanțe de culori. Sunt utilizate pe scară largă pentru geci, paltoane, hanorace și alte tipuri de îmbrăcăminte exterioară.

Caracteristici principale:
Protecție impermeabilă: Fermoarele noastre sunt proiectate pentru impermeabilitate, ceea ce asigură faptul că fermoarul nu se udă și dvs., veți rămâne uscat chiar și pe o vreme ploioasă. Veți aprecia acest aspect mai ales pe îmbrăcămintea de exterior în timpul călătoriilor dvs.
Variabilitatea lungimilor: Cu diferite lungimi de fermoar, veți găsi soluția potrivită pentru proiectul dvs., specific.
Doi cursori: doi cursori pe fermoar vă asigură de faptul că puteți deschide cu ușurință partea de jos a fermoarului la geci sau paltoane mai lungi, permițând astfel o plimbare confortabilă.
Diverse culori: Gama noastră largă de culori vă permite să alegeți o opțiune de culoare care se potrivește perfect cu stilul și designul dvs. de îmbrăcăminte.

Cu fermoarele noastre impermeabile, cu doi cursori, puteți combina funcționalitatea de vârf cu protecția împotriva intemperiilor. Indiferent dacă plănuiți un nou proiect sau reparați o îmbrăcăminte existentă, fermoarele noastre sunt aici pentru a vă ajuta să obțineți rezultatul perfect.

Scopul nostru este să vă oferim soluții textile care să vă ușureze coaserea. Comandați azi fermoarul nostru impermeabil și protejați-vă de ploaie cu stil și confort.


FERMOARE

FERMOARE
Inspirația o găsiți în video
Evaluează produsul:
Evaluează produsul: