Croială pe hârtie pentru pantaloni copii Adam/Eva mărimea 128

În stoc 5,0 buc
Marți, în 30.07. la dvs. acasă
30,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-13764

Detalii

Pentru această croială aveți nevoie de 0,94 m de țesătură la o lățime de 1,5m.

Prin lege, acest produs nu poate fi returnat în termen de 14 zile fără a se indica un motiv. Croiala, fotografiile și instrucțiunile de cusut sunt supuse dreptului de autor și nu sunt destinate utilizării comerciale.
Tipar nou modificat.

C2- jumătate din circumferința părții de șezut (lățimea șezutului)
K- lungimea laterală
L- lungimea pasului

Atunci când lucrați cu un tipar pe hârtie poziționarea corectă a pieselor individuale pe țesătură este importantă. În acest scop, vă recomandăm să citiți cu atenție instrucțiunile foto.

ATENȚIE! Toate piesele croielii/tiparului trebuie marcate cu linii de direcție care ar trebui să fie în funcție de urzeala țesăturii. Puteți găsi acest marcaj printre fotografiile produsului.

Toate piesele croielii/tiparului corespund mărimii gata de purtat a unui anumit model.
Pentru a verifica selectarea mărimii corecte, vă recomandăm să urmăriți tabelul de măsuri al panoului selectat cu croială.

ATENȚIONARE: Când manipulați cu tiparul pe hârtie, vă rugăm să evitați contactul cu apa pentru a nu se deteriora imprimarea. În timpul manipulării normale, culoarea nu se eliberează în mod arbitrar.

Croiala/tiparul, fotografiile și instrucțiunile de cusut sunt supuse dreptului de autor și nu sunt destinate utilizării comerciale.


Evaluează produsul:
Evaluează produsul: